Lanyok ha csak gorcsolol picit otodik hetben de nem verzek akkor minden lehet rendben ugye? Holnap keszulok orvoshoz
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 07:11
1/4 anonim 

válasza:

Igen, enyhe görcsölgetés belefér. 5. hétben még nem fog sokmindent látni az orvos, vissza fog rendelni két hét múlvára, hogy legyen szívhang. Boldog babavárást!
2/4 anonim 

válasza:

Azt szokták mondani, hogy amíg nincs vérzés, valamint oldalra kisugárzó erős fájdalom, addig nincs baj. Első hetekben amúgy is sokszor előfordul az ún. "mindjárt megjön" érzés, az teljesen normális.
3/4 anonim 

válasza:

Én úgy tudom, hogy amikor amúgy is meg akarna jönni, a szervezeted emlékszik a mensire, azért van a mindjárt megjön érzés :) teljesen normális. Nekem 10. héten is van ilyen érzés, normális! Ha nincs vérzés, barnázás, akkor nyugodj meg, élvezd a babavárást :)
4/4 anonim válasza:
Az első terhessėgem spontán vetėlėssel zárult a 6. hėten.Akkor előbb barnázni,vėrezni kezdtem a görcsök csak utánna jöttek. Aztán mikor teherbe estem újra a kislányommal addigra már felkėszültem mindenre.Nekem is voltak görcseim aztán barnázás is.Nagyon fėltem hogy,újra baj lesz. Kezdj el magne B6ot szedni az jó hatással van az izmokra így csökkenti a görcsöket ės ha barnáznál egyėl sok citromot.Nekem bejött :) Jövöhónapban 1ėves lesz a kisasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!