Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS - IR most rendben vagyok?

PCOS - IR most rendben vagyok?

Figyelt kérdés

Kezelt IR-es, PCOS-es vagyok lassan másfél éve. Az eredményeim a doktor szerint nagyon jók, a menzeszem beállt 30-33 napra, és a ciklus közepén tojásfehérje szerű folyásom van, amiből én arra következtetek, hogy van ovulációm is. A doktor úr nekem nem írt fel olyan szigorú diétát, mint sokaknak (a cukrom rendben van teljesen, az inzulinomnál sem volt olyan nagy eltérés), azaz csak egy napi max CH van előírva, és az, hogy legalább 3* étkezzek, meg persze nyilván célszerű a gyors CH kerülése, amire figyelek is (TK kenyér, durumtészta, stb.) javarészt, de nem annyira szigorúan, és emellett a diéta mellett állt be a gyógyszerrel a menzeszem, és leadtam minden felesleget magamról.

Férjemmel most kezdtünk próbálkozni a babával, és félek, nem elég a mostani diéta a babavállaláshoz, és nekem is szigorítanom kéne. Viszont az eredményeim nagyon jók, és láthatóan a ciklusom is rendben van, akkor elég a mostani diéta? Mit gondoltok? Én így most jól érzem magam a bőrömben.

Augusztusban megyek legközelebb az endokrinológus dokimhoz (korábban 3 havonta jártam, de annyira javultak az eredmények, hogy azt mondta, elég félévente), és vele is egyeztetek persze, de addig is köszönöm a tanácsaitokat, ötleteiteket. :)

Kellemes napot!

2016. jún. 13. 11:34
 1/6 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy szedek Meforalt is!
2016. jún. 13. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

azt nem írtad milyen eredményeid vannak? megírnád??

2016. jún. 13. 14:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Most nincsenek nálam a papírok, mert nem otthon töltöm a nyár nagy részét. :(
2016. jún. 13. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia.én úgy gondolom,hogy ha a felesleg lement,a ciklusod is beállt,akkor elég ez a diéta.az sem jó ha most valami keményebbe kezdesz.augusztus nemsokára itt van,ha addig nem jönne össze a pici,biztos tud valamit ajánlani az endokrinológus.nekem kb 5kg ment le,még így is lett volna miből,de össze jött a baba😁 most 23 hetes vagyok,az előre hozott cukor terhelés teljesen jó lett☺ szerintem mindent csinálj ugyanígy tovább és próbálkozzatok a babával 😉
2016. jún. 15. 12:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást! :)

Gratulálok nektek, jó babázást! :)

2016. jún. 15. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Nektek meg sikeres babaprojektet 😉
2016. jún. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!