PCOS - IR most rendben vagyok?
Kezelt IR-es, PCOS-es vagyok lassan másfél éve. Az eredményeim a doktor szerint nagyon jók, a menzeszem beállt 30-33 napra, és a ciklus közepén tojásfehérje szerű folyásom van, amiből én arra következtetek, hogy van ovulációm is. A doktor úr nekem nem írt fel olyan szigorú diétát, mint sokaknak (a cukrom rendben van teljesen, az inzulinomnál sem volt olyan nagy eltérés), azaz csak egy napi max CH van előírva, és az, hogy legalább 3* étkezzek, meg persze nyilván célszerű a gyors CH kerülése, amire figyelek is (TK kenyér, durumtészta, stb.) javarészt, de nem annyira szigorúan, és emellett a diéta mellett állt be a gyógyszerrel a menzeszem, és leadtam minden felesleget magamról.
Férjemmel most kezdtünk próbálkozni a babával, és félek, nem elég a mostani diéta a babavállaláshoz, és nekem is szigorítanom kéne. Viszont az eredményeim nagyon jók, és láthatóan a ciklusom is rendben van, akkor elég a mostani diéta? Mit gondoltok? Én így most jól érzem magam a bőrömben.
Augusztusban megyek legközelebb az endokrinológus dokimhoz (korábban 3 havonta jártam, de annyira javultak az eredmények, hogy azt mondta, elég félévente), és vele is egyeztetek persze, de addig is köszönöm a tanácsaitokat, ötleteiteket. :)
Kellemes napot!
Szia!
azt nem írtad milyen eredményeid vannak? megírnád??
Köszönöm a biztatást! :)
Gratulálok nektek, jó babázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!