Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meg örülök lehet ezért Nem...

Meg örülök lehet ezért Nem estem teherbe?

Figyelt kérdés

Két éve volt emdometriozis műtétem, akkor hashártya össze nővésem volt, azzal hálistenek azóta sincs gond, viszont nem sikerül teherbe esnem, van egy betegségem psorasis, ezért magán szorgalommal el mentem immunológia vérvételre, ahol az orvos az mondta és diagnózisnak is le van írva hogy :

Arthritis psoriatica.

Lehet ez akadályozza a teherbe esés esélyét? Csak azért gondolom Mivel gyulladásom van az ízületeimben.

Nőgyógyászatilag annyi probléma van hogy kissé vékony a méh nyálkahártyám. De szedtem progeszteront, e vitamint.

Valaki tudna segíteni vagy rá jönni erre az egészre? Nőgyógyászom szabin van e hónapban :-( addig be kattanok, lehet azt fogja mondani a nőgyógyászom hogy nem lehet gyerekem?

2016. júl. 4. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem. Nem fogja azt mondani nyugodj meg. Unokanoverem nagyon hasonlo problemaval kuzdott. Januarban szuletett kislanya.

31èves.

Aviva (azthiszem ez a neve) tornat csinalta 4hònapig. Majdnem minden nap. Youtubon talalsz videokat. Konnyu kellemes torna.

8-10gyakorlattal. Nem farasztò.

Folsavat es E vitamint szedd, folyamatosan. Hany eves vagy? Miota probalkoztok? 1ev UTAN szokas gyanakodni.

2016. júl. 4. 11:51
 2/8 A kérdező kommentje:

37 éves vagyok,volt hormon vizsgálat és minden,

A rokonodnak is psorasis betegsége volt? Kedves válaszoló?

2016. júl. 4. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van pikkelysömöröm, nem befolyásolta a teherbeesést
2016. júl. 4. 12:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen. Meg van is. De miota teherbe esett azota semmi tunete nincs. Pedig mar fel eve szult is
2016. júl. 4. 13:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Jajjj nagyon örülök hogy írtatok lehet akkor lehet ettől még gyerekem?! 😱 nektek is volt a pikkelysömör miatt kis ízületi gyulladás?
2016. júl. 4. 13:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Psorim van nekem is. Kevesebb cukor,szenhidrat,figyelek a samponomra,tusfurdore.a leheto legkevesebb merget viszem be,de meg igy is van a szemoldokomnel,igaz alig lathato. 3 ev utan spontan estem teherbe... Pont akkor,amikor nem is szamitottam ra,elotte minden honapban szamolgattam,figyelgettem... 12+3 kismama :)
2016. júl. 4. 17:14
 7/8 A kérdező kommentje:

Szívből gratulálunk utolsó válaszoló, sok boldogságot kívánok nektek.

Én is folyamatosan számolok ovu tesztelek stb..én is több mint két éve csak nád cukorral iszom a kávét, édesség nincs nagyon ritka még üdítő sem. Most váltottam sampont és pikkelysömör krém is új van és sokkal szebb lett a psorasis.mindent be tartok ami ezzel a betegséggel kapcsolatos, kivéve a stressz az van mindig sajnos.

2016. júl. 4. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Kitartast es mihamarabbi babasodast kivanok :)
2016. júl. 4. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!