Meg örülök lehet ezért Nem estem teherbe?
Két éve volt emdometriozis műtétem, akkor hashártya össze nővésem volt, azzal hálistenek azóta sincs gond, viszont nem sikerül teherbe esnem, van egy betegségem psorasis, ezért magán szorgalommal el mentem immunológia vérvételre, ahol az orvos az mondta és diagnózisnak is le van írva hogy :
Arthritis psoriatica.
Lehet ez akadályozza a teherbe esés esélyét? Csak azért gondolom Mivel gyulladásom van az ízületeimben.
Nőgyógyászatilag annyi probléma van hogy kissé vékony a méh nyálkahártyám. De szedtem progeszteront, e vitamint.
Valaki tudna segíteni vagy rá jönni erre az egészre? Nőgyógyászom szabin van e hónapban :-( addig be kattanok, lehet azt fogja mondani a nőgyógyászom hogy nem lehet gyerekem?
Nem. Nem fogja azt mondani nyugodj meg. Unokanoverem nagyon hasonlo problemaval kuzdott. Januarban szuletett kislanya.
31èves.
Aviva (azthiszem ez a neve) tornat csinalta 4hònapig. Majdnem minden nap. Youtubon talalsz videokat. Konnyu kellemes torna.
8-10gyakorlattal. Nem farasztò.
Folsavat es E vitamint szedd, folyamatosan. Hany eves vagy? Miota probalkoztok? 1ev UTAN szokas gyanakodni.
37 éves vagyok,volt hormon vizsgálat és minden,
A rokonodnak is psorasis betegsége volt? Kedves válaszoló?
Szívből gratulálunk utolsó válaszoló, sok boldogságot kívánok nektek.
Én is folyamatosan számolok ovu tesztelek stb..én is több mint két éve csak nád cukorral iszom a kávét, édesség nincs nagyon ritka még üdítő sem. Most váltottam sampont és pikkelysömör krém is új van és sokkal szebb lett a psorasis.mindent be tartok ami ezzel a betegséggel kapcsolatos, kivéve a stressz az van mindig sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!