Ha a parom sort iszik 2-3 poharral 3naponta, szabad szeretkezni ugy? Nem lesz semmi baja a gyereknek amikor megszuletik?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 20:33
11/16 A kérdező kommentje:
kedves 8 as , ! es az ilyen szaporodik ,hat sajnos nalunk nem jon a baba , nem akar jonni ... ugy hogy nallam ez nem talalt !!!
2016. júl. 2. 20:53
12/16 anonim válasza:
Uh....még szerencse!!! Akkor viszont nem értem a kérdést. Milyen gyereknek ártana akkor ha ittasan szexeltek?
13/16 A kérdező kommentje:
marmint arra ertettem hogy szeretkezunk , es majd betegen szuletik meg a gyerek ha oszejon
2016. júl. 2. 21:09
14/16 anonim válasza:
Nem, nem lesz beteg esetleg akkor ha az anya masszív alkesz a terhesség alatt, ilyen miatt ne parázz.
15/16 anonim válasza:
Értem én, hogy vicces kérdés, de azért ilyen bunkót reagálni, arra, hogy nem akar jönni a baba, hogy "még szerencse" ...
A kérdező védelmében most mondjam, hogy remélem neked 8-as meg nincs gyereked és nem ezt fogod továbbadni?
Kicsi tolerancia, empátia, emberiesség, vagy valami hasonló derenghetne itt egyesekben, még ha értelmetlen a kérdés, akkor is...
:/
16/16 anonim válasza:
Néha sajnálom, hogy csak a válaszolókat lehet a kis kezecskékkel értékelni, a kérdezőt nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!