Milyen pozícióban érdemes szeretkezni?
Figyelt kérdés
Attól tartok, hogy nem nyitott eléggé a méhszájam egyik pózban sem, hogy bekerülhessenek a kiskatonák. Tudom, hogy amennyinek kell az bejut úgyis, de mégis.
Van azonban egy póz, amikor úgy érzem mintha feszegetnék az "ajtómat".
2014. júl. 18. 01:12
2/6 anonim válasza:
Amit az első írt is jó lehet, nálunk az én fölül jött be, mert ott mindig van orgazmusom és az jótékonyan hat. Úgy csináljátok, hogy mindkettőtöknek élvezetes legyen.
3/6 anonim válasza:
Igen, kutya, de te a felső testeddel mélyen hajolj le, szóval a feneked legyen jóval fentebb... (remélem érthető volt, bocsi ha hülyén fogalmaztam... :D )
4/6 anonim válasza:
Nekem hátrahajló méhem van, ami hasonlóan nem kedvez túlzottan a bejutásnak, és elég nehezen is elérhető a méhszájam. egyértelműen a kutyus póz a nyerő, és ahogy írták, az is fontos, hogy neked is legyen orgazmusod, mert az is egyfajta tovább juttató erő. Ezen kívül utána lehet gyertyába állni, de legalább felemelni a csípőt, hogy ne kifelé induljanak a katonák. Fekve maradni amíg bírod... Lehet észlelni, hogy kijönnek e szinte azonnal, vagy sikerült bejutniuk, mert akkor lassabban ürülnek ki. Akkor tuti bejutott néhány és várhatod a csodát :) ...már ha a petesejted is készen áll a dologra ;)
5/6 anonim válasza:
Mi kutyàba csinaltuk es nem volt orgazmusom..tehàt úgy is összejön!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos tippeket, megszívlelendő. Próba indul! :)
2014. júl. 19. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!