Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen pózban előnyös szeretke...

Milyen pózban előnyös szeretkezni, ha babát szeretnénk?

Figyelt kérdés

Milyen pózban előnyös szeretkezni , ha babát szeretnénk?

Ma van a ciklusom 10. napja. Elég ha kétnaponta együtt vagyok a párommal?

2010. ápr. 14. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát erre csak a jóIsten tudja a választ.Én azt olvastam h a misszionárius póz (nő alul pasi fent) a legkedvezőbb ilyenkor.Nekünk egyik sem jött még be (persze a baba szempontjából:)
2010. ápr. 15. 10:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Misszionárius, alápolcolt fenékkel :) Utána apuci nyakába kaphatja a lábad, és még 10 percig úgy maradni.

Első hónapban és (a számításaim szerint és a szülés napja szerint pontosan mivel utána minimum 1 hétig nem tudtunk együtt lenni) 2. együttlétkor összejött a baba. :)

10 hós miniszörnyeteg boldog anyukája

2010. ápr. 15. 15:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó válaszoló :) A kérdésem az lenne ,h a ciklusod hányadik napján voltatok együtt ? :) remélem nem baj ha megkérdezem.
2010. ápr. 15. 15:38
 14/14 anonim ***** válasza:

15:35-ös vagyok, utolsó :)

Nekem 30 napos ciklusaim voltak, tehát az ovum elvileg 18-án lett volna. Nos a kisasszonyt 13. napon "gyártottuk" le. :) Utána már csak 22-én voltunk együtt, és 26-án már pozitív tesztem és szép magas hcg vérmintám volt, tehát a korábbi dátum a nyerő. :)

Kiírva 9-ére voltam, és 5-én született, tehát ott is ott az a 4 nap.

Azt mondják, hogy egy nő bármikor képes tüszőrepedésre, főleg ha szenvedélyes a szeretkezés.

2010. ápr. 15. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!