Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért késik állandóan a mensesem?

Miért késik állandóan a mensesem?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk már régóta, és minden hónapban ez történik és persze beleélem magam a terhességbe. Már a peteérésemtől számított 17. napon vagyok, és ma reggel kezdett csak csökkenni a hőm, tehát meg fog jönni. Miért csap be állandóan a szervezetem?
2007. nov. 14. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a menszeszed közeletével nagyon pánikolsz,hogy megjöne és ez zavarbe.
2007. nov. 14. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira görcsölsz,hogy tudat alatt szinte irányitod a szervezeted és talán pont azért nem sikerül a baba.

Az álterhességnél is ez a helyzet,annyira beleéli magát az illető hogy még a hasa is nőni kezd,persze nem a babától.

Lazits egy kicsit!

2007. nov. 14. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Èn is így voltam vele.Nagyon akartam a babát,minden hónapban késett,teszteltem,számoltam a napokat.Adoki is ma´r mondta,hogy lazízsak,mert tényleg nem fog sikerülni,mert leblokkol a pszihe´.Aztán lenyugodtam,nem gondoltam úgy rá,csak elkezdtem mérni az e´brede´si hömet,e´s az elsö "ilyen" nyugis hónapban sikerült a baba.Ehhez 11 hónapra volt szükség.

Fö a nyugalom,szorítok.

30 hetes kismama.

2007. nov. 15. 06:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Úg látom,h nagyon akarod azt a babát,olyan nagyon,h elkezdted tudatalatt befolyásolni a szervezeted.Nos nem a szervezeted csap be,hanem te saját magadat.Ne görcsölj már rajta,mert akkor nem fog összejönni!Te tudnál úgy teljesíten ia munkahelyeden,h a főnököd állandóan ott ordítana a füledbe,h csináld már?Szerintem nem...no ez a helyzet állt be a szervezetedben is.A babaakarás a főnök, a petesejt meg a hímivarsejt a melós.Illetve nem lehet,h hosszabb a ciklusod?Kevesen vagyunk/voltunk akinek szinte órát lehetne állítani hozzá.

2007. nov. 15. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!