Ez most halvány pozitiv?
Figyelt kérdés
A teszt x-epil. A csík azonnal látszott. nem várt előtt vagyok 2-3 nappal kb.
válaszokat előre is köszönöm !
2016. jún. 30. 14:52
51/54 anonim válasza:
Én is meg cáfolnám hogy menzi késésnél már erős pozitívnak kell hogy legyen. Nekem 1,5 hónap késés után lett az X-epil halvány. A Gabriel teszt is nagyon halvány volt. A Romed Movo és a Facelle lett egyértelműen erős pozitív! Én 1 heti késéstől 2 naponta teszteltem. Természetesen mind hómező volt full negatív. Mikor pozitív lett a teszt a doki 5 hetes terhességet állapított meg. Szóval nem vagyunk egyformák. 22 N 13+4 hkm
52/54 anonim válasza:
kedves kerdező... meleget? sztem az atlagtol nehezebben viselem. de már lassan vege, es kezembe tarthatom a masik hercegemet is. :-)
ahhoz kepest jol vagyok,csontjaim fajnak nagyon, azonkivul minden ok. első fiammal rosszabbul viseltem. minen bajom volt. :)
34 hkm
54/54 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mi történt veled? Remélem babás vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!