Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most halvány pozitiv?

Ez most halvány pozitiv?

Figyelt kérdés

A teszt x-epil. A csík azonnal látszott. nem várt előtt vagyok 2-3 nappal kb.

[link]

válaszokat előre is köszönöm !

2016. jún. 30. 14:52
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
köszi Nektek csajok... szószerint remegek belülről, annyira izgulok :)
2016. júl. 1. 14:31
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
Izgi nagyon, drukkolok! Szerintem szepen erosodni fog (a holnapitol meg ne varj csodat, 2-3 nap kell:))
2016. júl. 1. 14:41
 43/54 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, köszönöm szépen a válaszod és a drukkot.

Jó rendben! első baba lenne, tök tapasztalatlan vagyok, de azt tudom hogy 2 év alatt amióta várjuk sok tesztet csiináltam de egyiken sem volt semmilyen csík. ezért is merek bizakodni ! írok és csatolom az újabb képet amint lesz :) legkésőbb holnap :)

2016. júl. 1. 16:25
 44/54 anonim ***** válasza:
Szia. 27-es vagyok. Ma reggel csináltam egy facelle tesztet,nagyon nagyon halványan van azon is valami. Most az előbb csináltam egy x-epilt,az erősödött picit!! Kb másfél percnél kezdett látszódni a vonalka. :)Nem egyedül lestem,hárman néztük,tehát nem csak beképzelem. Pedig azt hittem,hogy nem sikerül ebben a hónapban. Azért teszteltem,mert jósteszteltem és erősödtek az ovutesztek napról napra. :)
2016. júl. 1. 19:43
 45/54 A kérdező kommentje:

Sziasztok !!!

Bocsánat hogy eltüntem, csak hétvégén anyósnál voltunk nem voltam gépközelben.

Csatolom a képeket !!

mindkét kép szombaton készült, de nem első vizeletből sajnos, mert nem volt módom reggel tesztelni.

[link] Első One step, második Xepil, harmadik Facelle

[link] ez is facelle.

Szerintem erősödni látszik lassacskán. :)))) És hozzáteszem hogy szombaton kellett volna megjönnie, és nem jött meg! Úgyhogy reménykedem nagyon nagyon !!!!

vasárnap nem teszteltem, illetve még ma sem, szerintem holnap fogok ! hogy lássam még azt hogy valamennyit erősödik, aztán lassan bejelentkezem dokihoz !

Kedves utolsó válaszoló !

Halkan gratulálok !

Képet nem tudsz feltenni a tesztről ? Egyébként érdekes, mert mindenki irja hogy a facelle már határozott pozitiv amikor az xepil még nagyon halvány , hát nálam ez pont hogy fordítva van, mert a facelle halványka, míg az xepil is halvány ugyan de jobban kivehetőbb ! Nyilván nem vagyunk egyformák, és gépek sem. Nem kell ugyanúgy működnünk ! kinek ez kinek az válik be !

Neked amúgy késik már ? Mikor tesztelsz legközelebb?

2016. júl. 4. 09:29
 46/54 anonim ***** válasza:
masik teszten talan talan vmi van,de menzesz kesesekor mar eros pozitivnek kene lenni. nkm nem vart elott egy nappal azonnal kijott az eros a masodik csik. most 34 hetes kismama vagyok.
2016. júl. 5. 09:20
 47/54 anonim ***** válasza:
100%

Utolsot cafolom.

8nap keses utan lett nekem a facelle halvany pozitiv.:) xepil 10nap utan is homezo.

Nem "szabalyszeru" h a keses napjan latszodjon. Nem vagyunk gepen, kesobb foganhatott!

2016. júl. 5. 09:25
 48/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !

Hát igen, én is úgy gondolom, hogy ez nem feltétlenül arról szól, hogy nem várt mensi napján már leugorjon a csík. Hiszen nem vagyunk egyformák!

A tesómnak soha , még 7 hetesen sem lett erős csíkos tesztje csak ilyen halványka, mégis egészséges terhessége volt, és a babája is egészségesen született.

7 hetesen is azért tesztelt, hogy legalább egy tesztet eltegyen emlékbe. De egyszerűen nem volt erős kétcsíkos. szerintem is ez nagyon sok mindentől függhet. Ma egyenlőre még nem teszteltem. Lehet csak holnap vagy holnap után fogok. Mensim sehol, csak a hasfeszülés. És sok sok fehér folyás. Ez jó jel !

Köszi mégegyszer csajok !

34 hetes Kismami ! Gratu neked :) Hogy bírod a meleget egyébként ?

Kedves Utolsó válaszoló (cáfoló) :) Neked probléma mentes terhességed volt/van ? Megszületett már a babád ?

Szép napot !

2016. júl. 5. 10:18
 49/54 anonim ***** válasza:

Én is feltettem egy kérdést ide, nekem ennél lényegesen erősebb volt a tesztem, és mindenki azt mondta hogy negatív, egy kismama kivételével. Holnap kellene megjönnie, hát kíváncsi leszek.

De neked gratulálok! < 3

2016. júl. 6. 07:51
 50/54 A kérdező kommentje:

Szurkolok neked Kedves utolsó !!

Köszike, remélem okkal gratulálsz ... már nem nagyon akarok tesztelni ! viszont bejelentkeztem dokihoz, jövőhétre . akkor már 6 hetes körül leszek. :) Remélem minden rendben lesz.

Természetesen minden változásról tájékoztatlak Benneteket !

szép napot

2016. júl. 6. 09:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!