Láttok rajta valamit?
Figyelt kérdés
Száradás közben előjött ott a csík, viszont száradás után semmi sem látszik. Egy kicsit megijedtem, most akkor terhes vagyok vagy sem? Ti látjátok?
2016. jún. 30. 13:35
1/16 anonim válasza:
Látom, de extra halvány, és sztem nem színes.
Késik már?
3/16 anonim válasza:
Látok valamit, de szerintem csak azért, mert tudom, hol kell nézni.
4/16 A kérdező kommentje:
Ma kellett volna megjönnie, ha a 28 napot veszem alapul. Sajna a tesocban vettem a tesztet, sensan a neve...Most, hogy megszáradt teljesen, ugyanúgy látszik rajta, a színét nem tudom eldönteni...
2016. jún. 30. 13:43
5/16 anonim válasza:
akkor két nap múlva tesztelj.
én drukkolok :)
6/16 A kérdező kommentje:
Háát nem is tudom, éveken keresztül akartam babát, nem jött össze, most már pár hónapja úgy voltam vele, hogy lekéstem róla (mármint az éveimet nézve) nem akarok... komolyan mondom, valahogy nem tudok örülni... lehet, hogy hülye vagyok...
2016. jún. 30. 13:47
7/16 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Ne mondj ilyet, hogy nem tudnál örülni... pedig ebből még akármi is lehet...
8/16 A kérdező kommentje:
39 leszek nemsokára...
2016. jún. 30. 14:07
9/16 anonim válasza:
szerintem ez pozi lesz :) csak most még nagyon halvány. 1-2 nap múlva tesztelj.
ui.: az egyik barátnőm, 1 hete adott életet egy egészséges gyönyörű kislánynak . a barátnőm jauárban töltötte be a 40-et.
10/16 anonim válasza:
Nekem is ilyen halvány volt, már két éves lesz a gyerekem :) Lehet csak korai szakaszban van még a terhesség, ezért alacsony még a hcg szint és halványabb a csík. A korod ne zavarjon, ennél idősebb nők is szülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!