Mi következik ezután?
Figyelt kérdés
Volt egy műtéti missed abom a 8.héten. 13-án műtöttek, ma kellet visszamennem kontrollra és a szövettani eredményért. A doki aki a papírt kiadta egy mocsok volt. Erre nincs más szó. Annyit mondott h valóban elhalt terhesség volt és 2-3hónap múlva lehet újra próbálkozni. Én hülye meg mertem kérdezni h miért történhetett ez. Erre a doki rámförmedt h ha van 1millió forintom akkor meg tudják mondani, meg hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni! A dokinőm akihez járok azt mondta amikor kiderült h műteni kell h 3 oka lehet 1-progeszteron szint alacsony volt, 2-valamilyen vírusos megbetegedés, a harmadikra nem emlékszem annyira lesokkolt a dolog. Nem értem miért kell ilyen lekicsinylően beszélni az emberrel, elvégre nem lehet mindenki orvos meg hasonló. Ma felhívom a dokim és egyeztetek vele h mi jön ezután, de érdekelne h ti mit tudtok erről mi lesz a következő lépés.2016. jún. 27. 09:25
11/11 anonim válasza:
Ha progeszteron probléma van, az nagyon könnyen rendbe tehető, kezelhető.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!