Tegnap voltam cukorterhelésen éhgyomori volt 4,3 ma voltam vissza Mentem a leletért és 4,3ből lett 7,8 miután megittam a cukros löttyöt. Ez magas érték? Ezután mi következik elkell menni Tesztebédre? :o válaszokat várok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 14:16
1/7 anonim válasza:
A 7,8 a 60 perce, vagy a 120 perces eredmény?
2/7 A kérdező kommentje:
120perces lett 7,8
2013. márc. 27. 14:23
3/7 anonim válasza:
1. vagyok.
Akkor valószínűleg diétára fognak, és rendszeresen fognak ellenőrizni. (legalábbis nálunk így volt, akinél terhességi cukorbetegséget állapítottak meg.)
4/7 anonim válasza:
A 7,8 a határérték, Mo.-on szigorúan is veszik, így ennél az értéknél tuti, hogy diétáznod kell majd. Gondolom az orvos ír beutalót egy dietetikushoz vagy diabetológushoz, aki beállítja a diétádnak a pontos részleteit. És érdemes beszerezned egy vércukormérőt, minden étkezés után 1 órával érdemes megmérni a vércukorszintedet. De mindent elmond majd a doki.
5/7 A kérdező kommentje:
Âh nem hiszem el nem lehet hogy én Cukorbeteg legyek
,
Meghogy diétázzak ..uristeen terhesség alatt , hogy fogom
èn ezt kibirni??
2013. márc. 27. 14:54
6/7 anonim válasza:
A diéta nem egyenlő a fogyókúrával és az éhezéssel.
Sokan összekeverik.
Majd kapsz étrendet, hogy miket javasolnak, hogy mit egyél és mit ne.
7/7 anonim válasza:
Nem vagy cukorbeteg! Senki nem mondta. De terhességi diabéteszed van enyhe formában. Nem magad miatt kell kibírni a diétát, a kisbabád egészsége és élete függ ettől. Ne félj, egyébként nem vészes, csak erőfeszítést igényel, mert a mennyiségeket pontosan ki kell mérni és naponta 5-6-szor étkezni lehetőleg ugyanabban az időben. Nem vészes tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!