Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményezné vki ezt az értéket?

Véleményezné vki ezt az értéket?

Figyelt kérdés
Ma kellene megjonnie, de tegnap voltam vervetelen es a hcg 135,2 u/l lett. Sztetek ez nagyon alacsony? Vagy mivel olyan szeles a referencia meg barmi lehet? Szerdan, azaz 3 nappal a nem vart elott, mar egyertelmu pozitivat teszteltem. Véleményeket várok, koszonom mindenkinek!

2016. jún. 25. 07:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Elozo valaszolo vagyok!

Teljesen termeszetes mibden erzesed. En a legutobbi es egyben sikeres terhessegem legelejen kb aludni akartam 12 hetig, csak ne tudjak, ne halljak, ne olvassak semmirol. A 12. het utan nagyjabol sikerult lecsillapodnom, de most meg azon parazok, mitol vannak apro kis pottyok a felsotesten, szoval udv az orok aggodok taboraban :-) Es ez a szules utan csak fokozodik majd ;-) Irj mindenkepp, hogy mi lett!

2016. jún. 26. 19:12
 12/27 A kérdező kommentje:
Mindenfelekeppen irni fogok, hatha mas is majd ilyen helyzetbe kerulne. Sokat gondolkoztam mar en is azon, hogy ha ez most osazejott, akkor ameddig a sirba be nem tesznek csak aggodni fogok orokkon orokke. Hmmm...de megeri nem? Egy kicsit mar moat faradt vagyok, attol, hogy mennyit jar az agyam :)
2016. jún. 26. 21:30
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy megeri, meg az aggodas atalakul idovel bolcs tapasztalassa :-) Egy laz mar sokkal kisebb sokk szamomra, mint pl egy eve.

A terhesseg meg amugy is mas dimenzio, hiaba a testeddel tortenik, tok kivulallo vagy, mondhatni, tehetetlen, csak remenykedni tudsz. Amikor megszuletik, mar lesz rahatasod a tortenesekre, ha sir, meg tudod nyugtatni, ha beteg, tudsz segiteni stb. Kesz idegbaj neha, de tenyleg megeri minden perc.

2016. jún. 27. 09:22
 14/27 A kérdező kommentje:
De jo, hogy valaki megert. Jelenleg most azon izgulok, hogy velunk marade. 2 naponta nezem a hcg tesztet, hogy erosodike. HalIstennek igen! Ez annyira fura, 2 evig minden honapban kinlodtunk, hogy osszejotte. Ebben a honapban es meg az elozo honapban is azzal voltam elfoglalva, hogy nyaralas, strand, jo ido, arra gondoltam nem ia baj ha most nem lesz gyerek majd szeptemberbe ujra raallok, pihentetem a temat. Erre osszejott, hihetetlen boldog vagyok, amikor mar idezojelbe lemondtam rola osszejott...mit is mondhatnek rettenetesen felek es rettentoen boldog vagyok!!!!:)
2016. jún. 27. 11:24
 15/27 anonim ***** válasza:
22%
Én viszont nem értelek meg. Végre összejött. Mi lenne ha megprobálnál neki örülni? Nem értem miért kell mindennel paráztatnia magát a terhes nőknek. Erre fogsz majd emlékezni, mint szép időszakra az életedből, hogy egyfolytában rettegtél? Mellesleg pár hét és már a gyereknek is ártani fogsz a felesleges stresszeléseddel.
2016. jún. 28. 13:23
 16/27 A kérdező kommentje:
Koszonom a hozzaszolasodat neked is! Az elozo hozzaszolasomban esetleg olvashattad, hogy nagyon orulok neki, de 2 evvel ezelott sajnoa elvesztettem mar egy gywrmeket, ez miatt szerintwm termeszetes, hogy stresszelek! Meg nem voltam uh-n, nem akarom elsietbi a dolgot
2016. jún. 28. 20:36
 17/27 A kérdező kommentje:
Elnyomtam. Szoval nem akarom elsietni a dolgot, mert az elozo terhessegnel is szaladtam a 6. heten es meg nem volt szivhang, igaz ra 2 hetre sem, de az a ket het nagyon hosszu volt. Az biztos, hogy amint a doktor azt mondja minden rendben, onnantol kezdve mar elvezni fogom a terhesseget, amennyire csak tehetem!
2016. jún. 28. 20:38
 18/27 anonim ***** válasza:
71%

15-os valaszolo!

Ures frazisok es kozhelyek helyett inkabb gorgess tovabb, ha ennyire nem tudsz azonosulni. Remelem, nem vesztettel el babat meg soha! Ha megis, akkor tudhatod, min megy keresztula kerdezo. Nem ertem, miert kell mindenaron kotekedni. Neked nem edes mindegy, o min idegeskedik? Es igen, baromi hasznos beletenni valakibe az ideget meg jobban azzal, hogy a stressz art a magzatnak. Ez olyan "koszonjuk Emese" szinvonal, szoval koszonjuk, Emese!

2016. jún. 28. 23:11
 19/27 anonim ***** válasza:
51%
18 velem ne kötekedj, nekem ez a véleményem, leírtam, van aki ezt tudja jól értelmezni, jelen esetben szerencsére a kérdező és van aki direkt rosszul tudja csak értelmezni, mint pl. te. Néha nem árt más szemszögből ránézni a nyomorunkra. Egy vetélés nem jó dolog nyilván, de vannak akik ennél sokkal durvább helyzetben vannak és nagyon komoly kockázatot vállalnak egy gyerekért, többek között én is, emiatt nem gondolom jónak ha valaki alapból stresszel, komolyabb ok nélkül, én stresszelhetek, nekem aztán minden okom megvan rá, de egyébként nekem sem szabad idegeskednem, arra kell koncentrálni, hogy minden rendben lesz.
2016. jún. 28. 23:29
 20/27 anonim ***** válasza:
77%
Te meg ne akard megmgyarazni, hogy a te nyomood nagyobb, vagy kisebb a masikenal, mert egyreszt sehova sem vezet, masreszt ahogy en sem ismerhetem a te eloeletedet (te irtad), ugy te sem az enyemet, vagy barkiet. Hogy ki, milyen aldozatokat hoz a gyerekeert bocs, de maganugy, semmi kozod hozza, ahogy nekem sem. Itt allt egy biztatast varo, amugy jogosan ketkedo kerdes, amire neked sikerult okito jellegu,kozhelyes valaszt adnod (nekem ez a velemenyem), amire pont semmi szuksege senkinek. Sajnalom, hogy nehezsegekkel kuzdesz, de ne vetitsd mar ki masokra. Es ha nem szabad idegeskedned, erdemes lenne felulkerkedned az en velemenyemen is.
2016. jún. 29. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!