Vajon pontos ciklus mellett, kiszámítható ovulációnál se biztos az azonnali teherbeesés?
Lassan már én is azt gondolom, hogy csoda, ha egyeltalán megfogan egy baba :)
De komolyan: nekem van olyan gyerekem, aki egy aktusból született, mert nem terveztük. Most a tesó másfél éve nem jön össze, pedig egyre "tudományosabb" módszerekkel dolgozunk :) Szóval nálam már a 20% is necces, inkább 8%.
Nagyon sok mindennek kell együtt állni ahhoz, hogy sikeres legyél. Persze ezt annak magyarázhatnám, akinél véletlen kiszakadt a gumi és teherbe esett a menzesze után 1 nappal :) Nekem van peteérésem, mindig pontos a ciklusom, eddig 3 hónapja nem jött össze.
Szerintem max. fél évig érdemes próbálkozni kivizsgálás nélkül, mert sokszor valami banális, könnyen kezelhető gond miatt nem jön össze.
Egy hónapra nem lehet lebontani az esélyt.
A védekezés nélküli (rendszeres) szex Pearl Indexe 85.
Ez azt jelenti, hogy egy év alatt 100 párból 85-nél összejön a gyerek.
De! Én mind3x azonnal terhes lettem. Semmi ovu teszt semmi hőgörbe. Érzem amikor pe m van akkor együtt voltunk (amikor szerettuk volna a babat) és mindig terhes lettem.
14hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!