Szerintetek? (Xepil)

Figyelt kérdés

Igazából nincs kérdésem, csak egy tapasztaltot szeretnék veletek megosztani !!!!

ehónap első felében a nemvárt menstruációm idejében barnázás volt csak, így azt gondoltam, hogy csinálok tesztet hátha összejött rég dédelgetett álmunk.

Csináltam első alkalommal egy xepilt és egy intimed tesztet... X-epil 1 perc után halvány pozi lett. Intimed inkább csak ilyen sejthető és az is inkább ahogy száradt. Nagy volt az öröm, mert még sosem volt halvány tesztem sem. Másnap reggel ismét X-epil, hogy lássam ahogy erősödik esetleg. Az is halvány 1-2 percen belül előjött 2 csikos lett. ez így ment még vagy 1 hétig.(azért Xepillel teszteltem, mert abból a két darabosból volt itthon egy csomó miután a barátnőm terhes lett és nekem adta az összeset amit előre bevásárolt-- Ellenőriztem a lejárati időt is és nem járt még le) 2-3 napja reggel csináltam (úgy voltam vele hogy mostmár tuti erős lesz... Hát ugyanolyan halvány. (jah időközben csináltam egy facelle tesztet, az is rettentő halvány lett ... -- HA AKAROM LÁTOM HA NEMN AKAROM NEM LÁTOM )

A lényeg amit meg akarok osztani veletek, hogy amit most legutóbb csináltam (2-3 napja), olyan ideges lettem, hogy elővettem egy újat (tesztet) és megcsináltam sima csapvízzel! és azzal is kiadta a halvány második csíkot... :(((((((((((((((((( annyira szomorú lettem! Olyan ideges vagyok, hogy ilyen szemetek, hogy ezekkel a kétkedő második csíkokkal az embert zavarják a boltba hogy vegyen másikat, jó persze én most pont nem adtam ezért egy forintot sem.

Nem azt mondom hogy nem jó teszt... DE HOGY A MINŐSÉGE ROMLOTT AZ TUTI, UGYANIS ÉN RÉGEN IS HASZNÁLTAM MÁR NEM EGYSZER ÉS SOSEM RAKOTT ILYEN KÉTELYEKBE !

PERSZE TUDOM VEHETTEM VOLNA EGY cLEAR BLUE, DE minek adjak ki rá pénzt ha elvileg ott van a szekrényben a teszt ami arra van ugye, hogy adjon egy választ. IGEN VAGY NEM ! de eeeez :@@@@@

2016. jún. 23. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom...
2016. jún. 23. 10:40
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Huh.. és mi lenne ha elmennél dokihoz? Ennyi idő alatt valóban erösödnie kellett volna már! Bár én elég korán észre vettem soha nem késet a mensim igy már a nemvárt napján halványat teszteltem épp lathatót ekkor voltam kb 4 hetes,2 hétig nagyon halvány tesztjeim voltak 7 hetesen volt első erős piros csikos tesztem de akkor már a dokit is felkerestem!
2016. jún. 23. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó vagyok az lemaradt hogy megertelek ez nagyon szemétség a helyedben ezt nem hagynám ennyiben mert gondolom a csapbol nem folyik hcg..
2016. jún. 23. 10:46
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
A beteges tesztelés tipikus esete...
2016. jún. 23. 10:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Az x-epilen nekem is látszott mindig nagyon-nagyon halványan a második csík amikor nem voltam terhes még a férjem is látta de én éreztem hogy nem vagyok terhes. Amikor terhes lettem akkor viszont egyértelmű nagyon erős pozitív lett, nem kételkedtem benne, meggyőző volt és pár másodperc alatt kijött!
2016. jún. 23. 10:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Egy kicsit sem erősödtek? Mindenkinek mások a hormonszintjei,van,akinek sokáig nem lesz nagyon erős,de ha egymás mellé teszed a teszteket,valamilyen szinten erősödnie kell! Én bízom az x-epilben,alacsony ára ellenére az egyik legjobb teszt,de ha nem erősödik,én nem arra gondolnék első körben,hogy a teszttel van baj,főleg,higy barnáztál kicsit,ami lehet,semmit nem jelent,nem szeretnélek megijeszteni,de szerintem is érdemes orvoshoz menni és vértesztet csinálni. Legyél kicsit tütlrelmesebb,a legjobbakat!
2016. jún. 23. 11:04
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

1. Válaszolónak : Én is ezt mondtam magamban. És összetörtem teljesen !

2.-3 . Válaszolónak: Be vagyok már jelentkezve jövőhét csütörtökre persze, addig már nem fogok tesztelgetni (felesleges ).

4. Válaszoló: Én ezt nem mondanám beteges tesztelésnek ! De köszönöm szépen az értéknövelő válaszodat, igazán sokat segítettél! Egyébként a tesómnak is írtó lassan lett határozott második csíkja , sőt nem is lett sosem olyan erős mint a kontroll csík, mégis egy egészséges kisfiút kihordott , 3,8 kilóval született és a terhessége is probléma mentes volt. Ő is elhasznált vagy 6-8 tesztet mire ténylegesen megállapították nála a keresztfiamat. Már csak azért is hogy ne ilyen halványka tesztet tegyen el emlékbe. de sosem lett neki olyan erős mint sok másik nőnek !

5. Hát igen én ezt megértem, de nem mindenkinek lesz rögtök erős két csíkos tesztje. Nyilván nem vagyunk egyformák, és az is lehet, hogy fél év múlva elsőre irtó erős pozitiv tesztem lesz , nem lehet tudni. De én azért reménykedtem, mert nekem eddig még ilyen halvány sem volt sosem ! És ahogy átfutott a vizelet rajta rögtön kezdettől fogva látszódott a második csík.

6. Egyiknél másiknál mintha láttam volna erősödést... de nem számottevő.

Dokihoz mindenképp megyek , bár jövőhét végén, azutáni elején már esedékes a köv mensi.

Viszont most egész hónapban odatettük magunkat baba ügyben, az esélye meg van annak is hogy most hátha összejött.

Mindenkinek köszönöm a választ ! Megy a z.kezecske !

2016. jún. 23. 11:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt írod halványan látszott a facellen és intimeden is, az a két legjobb teszt szerintem! Azért ennyi teszten már fura látni mindig halvány csíkot. Én nem akarlak ijesztgetni, de inkább megnézetném gyorsabban magam dokival, mert akár méhen kívüli terhesség is lehet, főleg, hogy ugye meg sem jött rendesen! A méhenkivülinél nem erősödnek a tesztek sok esetben! Remélem minden rendben lesz, és inkább csak a tesztek szórakoztak veled!
2016. jún. 23. 12:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Én eleve több fajtát csináltam, mert észrevettem, hogy az X-epil nem igazán jó minőségű. Facelle-en meg Pedictor-on már bika erős második csík volt (4-5 nap mensi késés után), az X-epil-en meg ugyanakkor alig akart kijönni...

AMikor az első lányomnál 4 éve használtam az X-epilt, már 2 nap késés után erős második csík lett. Szóval nem tudom, lehet "gáz" az a teszt.

2016. jún. 23. 12:39
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenképp elmegyek dokihoz, bár egyéb tünetem nincsen, néha kicsit feszül a hasam. És étvágyam az se nagyon van, de az lehet ettől a melegtől.

Amint van valami fejlemény mindenképp megírom Nektek.

Nagyon kiváncsi vagyok és ideges persze !!!

2016. jún. 23. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!