Beágyazódás okozhat ekkora fájdalmat a 9. dpo-n?
Figyelt kérdés
Arra ébredtem,hogy eszméletlenül szúr az alhasam,az egész méhem ki akar szakadni a helyéről,kisugárzik végbélbe és nem bírok felegyenesedni. 8kor elmegyek az orvoshoz.
1 hete voltam nőgyógyásznál,semmi elváltozást nem talált.
2016. jún. 23. 06:41
1/3 anonim válasza:
Ugyanezt ereztem a 7.dpo n. Ejjel rettenetes fajdalomra keltem. Mint Te. Kivancsi leszek mi lesz belole. Beagyazodas jarhat fajdalommal. Majd ird meg mit mondott az orvos!
2/3 anonim válasza:
Nekem 3 napig görcsölt a hasam 7-8-9. dpon ebből az utolsó nap eléggé durva lett. Eleve hasonlóra is keltem fel, pisilés közben mintha az egész alfelem szakadt volna le. Beágyazódás volt. Mondjuk nálam a menzi görcs se annyira enyhe, de az inkább akkor gáz, amelyik nap megjön így eleve reménykedtem is, mert sose jön meg korán és még volt pár nap nemvártig.
3/3 A kérdező kommentje:
Háziorvosnál voltam,de persze nőgyógyászhoz küldött ,de mivel mostmár jobban vagyok várok. Nincs gyulladás a vizeletemben. Tehát aztmondta nőgyógyászati gond lesz. Köszönöm h írtatok.
2016. jún. 23. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!