Volt valakinek terhesség KORAI jelei között izületi fájdalom?
Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 14:00
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál!:) hm, érdekes ez az automimmun dolog..mióta van neked és hogyan jelentkezett? kívánom, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzon főleg most a várandóságod latt! :)
2016. jún. 24. 10:10
12/16 anonim válasza:
4eve kb csak terd dagadassal/fajdalommal.. aztan par honap es a bokaim terdeim kezeim nyakam hatam stb:) biologia terapia blokkolja az immunrendszert es igy jol voltam.. most nem kapom viszont a terhesseg is blokkolja ugy hogy jol vagyok.. viszont az egyik csuklom megeroltettem es hasznalhatatlan faj es akkora mint egy zsomle :/ varom mar hogy jobban legyen :)
13/16 A kérdező kommentje:
drukkolok, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön most a kezed! amúgy tök jó fej a babó, hogy blokkolja :) neked mk voltak az első tünetek -ha megkérdezhetem - és mikor jelentkeztek ezek? meleget most hogy bírod?
2016. jún. 24. 11:25
14/16 anonim válasza:
Koszonom:) igen az:D 4.heten a mellem feszult nagyon meg ugye meg sem jott.. aztan jott sorba az osszes tunet :) a hanyinger nem volt gaz, 15.hetig voltak tunetek csak az orrdugulas maradt, meg hamar elfaradok, viszont sokkal tobb az energiam mint az elso trimeszterben azt vegig aludtam kb :)
15/16 A kérdező kommentje:
Na, ez a fáradtság nálam is játszik, egész egyszerűen egyik pillanatról a másikra nulla energiám lett, pedig folyamatosan pörgök..bárhpgy próbáltam erőltetni nem tudtm ebből kiszakadni, maradt a folytonos pihenés..ami viszont jó, hogy tökéletes alvókám lett, régebben ezzel mindig bajok voltak, most meg simán aszom 9-10 órákat egyhuzamban :) :)
2016. jún. 25. 09:57
16/16 anonim válasza:
Sziasztok, most olvasok csak rolatok, 3 napja poyitivat teszteltem, és azota olyan érzésem van, hogy fáradt a lábam kezem, nehezen is vonszolom magam. Ti hogy vagytok azota? Tünetek mik jelentekztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!