Kinek mikor kezdődött a mell feszülése/fájdalma, vagy a bimbó fájdalma?
Babát tervezünk. Régebben mindíg fájt a mellem mensi előtt, de ennek már 3éve is van. Azóta soha nem fájt. Ápr. 26.án jött meg utoljára és most 24.ére nem várom.
Ovum kb ciklus fele vagy előtt egy két nappal van.
3hét telt el mensi kezdete óta, és tegmap óta érzem hogy picit fáj a bimbóm, illetve hányingerem van. Nem szokott semmi ilyenem lenni(vagyis nagyon fejfájós vagyok és soha nem veszek észre semmit, ha hánynom kell hát megyek és hányok bocsánat a kifejezésért, az ingert soha nem veszem észre csak amikor jön fel)
Most viszont iszonyatosan érzem néha.
Szóval azért tettem fel a kérdés hogy megtudjam ti mikor éreztétek először. Nem azètt hogy lehordjatok hogy milyen hülye vagyok, meg hogy ilyen korán lehetetlen. Ismerem a nagykönyvben írtakat, azt is hogy beágyazódás után termelődő hcg okozza a tüneteket. DE lehetséges már ilyen korán?
mensi előtt 3 nappal kezdődött a mellbimbófájdalom, és azóta is tart, illetve szurkálásokat is érzek.
még csak 5 hetes vagyok:)
Köszönöm a válaszokat.
Ma néha mindjárt megjön érzésem is van.
Soha nem szoktam megérezni jogy mikor jön meg csak előtte egy órával.
Kiváncsian várom mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!