17-es bocs de kb egy szavad sem értem,mivel a fogalmazásodban nincs összefüggés,a tpk meg ismeretlen számomra. De ja:)
Mindegy!
Köszönöm szépen mindenkinek! Reménykedem mert a 8.9.dpo-n egész nap rózsaszínes folyásom volt,bár hozzáteszem az első babánknál nem volt,tehát nem mondom hogy beágyazódástól,de hátha :)
És gondolod akkor más is ugyanúgy működik mint te? :)
Nem gond ha nem látod :)
"17-es bocs de kb egy szavad sem értem,mivel a fogalmazásodban nincs összefüggés,a tpk meg ismeretlen számomra. De ja:)
Mindegy!"
Én nem hülyéztem le senkit. De úgy tűnik, a kérdezőt kellett volna, mert se írni, se olvasni nem tud. Nem tpk, hanem tkp: tulajdonképp. Ha legközelebb ilyen problémád van, ajánlom ezt az oldalt: [link]
Azt írtam, hogy a teszt negatív, de ettől még lehet, hogy elázott. Nincs összefüggés, pont ez volt a hozzászólásom lényege. De hát neked felesleges bármit is írni, mert nem beszélni magyar.
Ne haragudj 24-es,a rövidítés oldalra nincs szükségem,felénk nem "vok,tom,vaok,mék" szavakat használnak. Felénk ténylegesen magyarul beszélnek :)
Azthiszem kettőnk közül nem én írok összefüggéstelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!