Megnéznétek a tesztem? Most ez pozitiv vagy negatív?
2015. nov. 30. 16:42
1/28 A kérdező kommentje:
2015. nov. 30. 16:44
2/28 anonim válasza:
Jo kerdes :) El van alul szinezodve a masodik csik de nem teljesen igaz?? Hat helyedben reggel csinalnek egy uj tesztet.Pozi gyanus amugy :)
3/28 A kérdező kommentje:
A csík végig van csak halvány a 2.fele.. aaaaahh kikészítenek ezek a tesztek :D
2015. nov. 30. 16:48
4/28 A kérdező kommentje:
Vagyis hogy az első fele halvány vagy mi :)))
2015. nov. 30. 16:50
5/28 anonim válasza:
Igen latni is a foton,hogy a fele szines :D Hibas teszt talan nem szinezodik igy el...bar nem ertek hozza! Van otthon teszt meg? Csinald meg ujra! 2# voltam :)
6/28 anonim válasza:
Pozi gyanús nekem is. Hányadik dpo-n vagy? Mikor kezdtél el jóstesztelni?
7/28 A kérdező kommentje:
13.dpon :) a 8.dpo ota jostesztelek. A 11.dpotol lett total pozi az ovu teszt. A mai napot is beleertve.
2015. nov. 30. 16:58
8/28 A kérdező kommentje:
Van meg itthon teszt,de azon gondolkodom,hogy hogyha keves volt a hcg a szervezetemben,akkor ha nem tudok most egy jo koncentraltat produkalni,akkor negativ lenne. Mostmar en is izgulok :))
2015. nov. 30. 17:00
9/28 whitelady1 válasza:
Vegyél Rosmanos Facelle tesztet nekem a 12. dpon nagyon szép 2. Csíkot mutatott
10/28 anonim válasza:
Izgulunk mi helyetted :D Csinald meg nem vesztesz vele semmit! Vedd ugy hogy az elozo hibas azert idmetled! Futas pisilni ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!