Megnéznétek a tesztem? Most ez pozitiv vagy negatív?
2015. nov. 30. 16:42
21/28 anonim 

válasza:

Nagyon keves...regota probalkoztok?
22/28 A kérdező kommentje:
Igazabol nem. Ez a 2.honapunk. de a kisfiammal megszenvedtunk. O ra 3 evet vartunk.
2015. nov. 30. 22:28
23/28 anonim 

válasza:

Itt biza'teso lesz :))) Nagy gratula! Utolso teszted egyertelmu +++ !!!
24/28 A kérdező kommentje:
Hat lanyok :( reggel 2 kulonbozo tesztet is csinaltam. Az egyik ugyanolyan volt mint a tegnapi 2(!!). Negativ. Csont negativ . A parom tegnap annyira megorult,aztmondta alig varja a reggelt es remeli pozitiv lesz mert teljesen beleelte magat. En probaltam nem beleelni de vhol sikerult mert nagyon rosszul esett :( Elvileg ma fog megjonni. De... ezek alapjan biztos hogy megjon. Ennyit a terhessegi tesztekrol :(
2015. dec. 1. 06:53
25/28 anonim 

válasza:

Még ne add fel.Nekem is ma kellene megjönnie.
Negativ a tesztem ma reggel.
26/28 A kérdező kommentje:
Sajnalom! Abbol meg lehet pozi :) de reszemrol 2 pozitivnak tuno teszt utan 2 negativ az eleg gyanus... szerintem 2 rossz tesztbe is belefutottam.
2015. dec. 1. 07:24
27/28 anonim 

válasza:

Nem egyformák! Gabriel pozitív volt erősen mikor a drága ClearBlue digitális negatívat írt..Drukkolok!
28/28 anonim 

válasza:

Ne add fel..statisztika szerint a 4.honap nagyon eselyes a teherbeesesre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!