Clearblue digitális teszt 5 nap késés után ESTI vizeletből is kimutatná a terhességet?
Figyelt kérdés
A papírja azt írja, hogy késés előtt 5 nappal is képes kimutatni a terhességet.
Ezt azért hiszem, ha látom, de most nem is ez a lényeg, mivel nekem már 5 napja késik.
Szerintetek esti vizeletből is ki tudja mutatni, - ami kevésbé koncentrált - ha ennyire csúcsszuperérzékeny?
Őszintén szólva már 2. napja akarom reggeliből megcsinálni, de minden reggel teljesen kómásan és csukott szemmel kivánszorgok pisilni és mindig ott jut eszembe, hogy hoppá...
Pedig az ágy mellé is bekészítettem a tesztet, de csukott szemmel nem tűnt fel. :D
Előre is köszi a választ.
2016. jún. 17. 19:30
11/11 anonim válasza:
most néztem,már megcsináltad a tesztet. amíg késik van remény :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!