Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbe elemzés, volt ovu?

Hőgörbe elemzés, volt ovu?

Figyelt kérdés

Több hónapja mérem a hőt, de ilyen még nem volt. Ebben a hónapban 12-én vasárnap volt elég sok termékeny nyák, hétfőn már csak kevéske, utána semmi. Kedden 14-én volt pozitív az ovu teszt délután, és akkor este volt egy nagyon erős görcs, kb 10-15 percig tartott. Azóta semmilyen jellegű nyák nincs, se vizes, se nyúlós, se ragacsos, semmi. A hőm nagyon stagnál, nem megy fel, pedig mindíg ugyan abban az időben mérem, ugyan ott, szóval én ezt nem értem. Akkor most nem repedt meg a tüsző? Ovu teszt azóta negatív.

Itt a mostani görbén :

[link]

Köszi ha valakinek van valami tippje :)

2016. jún. 17. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Így van, nem volt peteérésed (eddig) ebben a hónapban.

Minden termékeny nőnél előfordul évente 1-2 ilyen ciklus.

Nem jelent problémát.

Mérd tovább, az ovuteszt csak a hormonváltozásra reagál, azt nem mutatja, hogy megrepedt-e tüsző, az csak a görbéből látszik.

Lehet hogy még a ciklus végéig megreped valamikor, lehet hogy nem. Arra lehet számítani, hogy a vérzés időpontja is kitolódik picit.

Megrepedhet a menstruáció alatt, vagy a következő ciklus elején valamikor, és az is lehet, hogy kivárja a következő ciklusban a "rendes helyét".

Most termékenynek tekintheted magad folyamatosan, így ha babát szeretnétek, akkor két-három naponta érdemes akciózni is.

2016. jún. 17. 14:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is úgy gondolom, hogy nem volt még ovu, nos az együtt létek korlátozva vannak még ma, és holnap estére, mert vasárnap megy vissza a párom dolgozni. :(
2016. jún. 17. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet most fog megindulni a hőd
2016. jún. 18. 07:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Számomra is hihetetlen de még mindíg 36,7
2016. jún. 18. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!