Szülnél olyannak aki nem biztos hogy a legjobb apa"alapanyag"?
Figyelt kérdés
Alapítanál családot olyannal,aki elhagyta a terhes feleségét?Az ez után következő nők nem tartanak attól,hogy ez velük is megtörténik?2016. jún. 17. 09:26
11/22 anonim válasza:
8!
Semmi baja nem volt a házasságának azon kívül, hogy a nő atverte.
12/22 anonim válasza:
Nem tudom. Azért fontosak a részletek. Pl, hogy tervezett baba volt-e. (Bár mondani bármit lehet...) De ha tervezett baba volt, nem tudom milyen főben járó bűnt kell ahhoz elkövetnie egy kismamának, higy ilyen állapotban elhagyják! Engem is elhagyott a volt párom amikor a fiunk 1 hónapos volt, de már terhesség alatt is borzalmasan viselkedett velem, pedig tervezett baba volt. Aztán a kedves anyukája ráhatásával hazaköltözött, mikor mint mondtam, a baba 1 hónapos volt. És össze-vissza hazudozik mindenkinek, hogy én hsgytam el őt(mert kórházba került), és én dobtam el szegénykét. Meg olyan verziót is hallottam, hogy kismamaként megcsaltam a vízvezeték szerelővel, és ezt nem tudta megbocsájtani, ezért elhagyott... :D jesszus vízvezeték szerelő komolyan.. tehát hazudni bármit lehet... én nem vállalnék tuti, mert sztem aki elhagyja a terhes feleségét az nem normális és gyáva. (Kivétel az emlitett esetek,ahol az asszony csúnyán átvágta a férjét). Bár van ilyen a környezetemben 2 nő is, akinek így lett két gyermeke a férjétől, hogy direkt nem szedte a gyógyszert, de mindkét ismerősöm mellett kitartott a férje, holott egyik férj sem akart egy gyereket se!!!!
13/22 anonim válasza:
#9-es! 6-os vagyok, es nem igazan jott be a nagy emberismereted, ugyanis ikres anyuka vagyok es nagyon jol tudom, mivel jar a terhesseg es az elso 1 ev...es ezt egyedul vegigcsinalni nagyon nehez, plane azzal a tudattal, h a ferjed a legnehezebb idoszakban lep le, es ebbe nem csak a terhesseget ertem bele.
14/22 anonim válasza:
"ugyanis ikres anyuka vagyok es nagyon jol tudom, mivel jar a terhesseg es az elso 1 ev.."
És mégis azt mondod, legalább a terhességet csinálja végig? Szerinted az jobb, ha terhesen vele van, majd szüléskor lelép????
AKkor inkább terhesség alatt húzzon a francba, hogy úgy készüljön az anya lelkileg meg mindenhogy.
15/22 anonim válasza:
#14-es...nem azt mondtam, h csak a terhesseg alatt maradjon vele, hanem azt, h nehezebb idoszakban. Elvegre a pasas gyereke is es hazasok. Komolyan mondom, dedo, h ilyen reszletekbe menoen kell ezt ecsetelni...de ez tokmindegy, m nem ez volt a kerdes amugy sem, hanem az, h szulne-e barki is gyereket egy ileyn palinak. A valasz pedig az, h nem...ennyi
16/22 anonim válasza:
#11-es...semmi baja nem volt a hazassagnak "csak" az , h a no atverte??! Hat, ha szerinted ez nem baj, akkor az azert durva. Meg ha egy hazassag jol mukodik, akkor meirt kell a felesegnek atvernie a ferjet ahhoz, h teherbe essen. Ez igy elegge paradox, nem gondolod? :D
17/22 anonim válasza:
Bocsass meg utolsó, de kicsit értetlen vagy. A pasi nem tudta, hogy a nő atveri. Szerették egymást,a pasi megbízott a noben. Semmi gondjuk nem volt, max a szokásos házastársi viták, fontos dolgokban egyet értettek, egyedül a gyerek kérdésben nem voltak azonos oldalon, de ezt is megbeszélték. A pasi nem tudta, hogy a nő eleve nem gondolta komolyan, hogy nem vállalnak gyereket.
18/22 anonim válasza:
Jo...ne haragudj, nem fogok ezen vitatkozni, m latom, meg mindig erthetetlen szamodra, h az atveres es a jo hazassag nem fer el egy lapon. Hogy lehetne mar egy hazassag jo, es hogy szerethetik egymast oszinten, ha a no atveri a ferjet??!! Szamodra ez komolyan nem gaz??!Az tokmindegy, h a pasi nem tudta, h a felesege atveri, de akkor is atverte. Az meg meg extra gaz, h azutan verte at a felesege, h megbeszeltek a gyerek-temat. Szamomra az ilyen hazassag nem tartozik a jo kategoriaba, de ha neked igen, akkor biztos jol elleszel majd a hazug paroddal, aki majd teged is atver...
19/22 anonim válasza:
Drága utolsó, mesélj, milyen a te hazassagod? Nyilván jó. Ha holnap kiderul, hogy a férjed titokban felrekefel/szerencsejáték függő/hatalmas tartozása van/akármi, akkor hirtelen visszamenőleg is xar lesz a hazassagod?????
20/22 anonim válasza:
Utolso...ugye, csak tetteted, h ennyire hulye vagy?! :D Ha egy hazassag xar, akkor tokmindegy, h az titokban szar-e, vagy nyilvanosan. Ha en azt hiszem, h jo a hazassagom, de a ferjem felred*g titokban, akkor en is hulye vagyok, m ezt eszre lehet venni. Kepzeld, csaltak mar meg engem is, es hiaba volt titkos, nagyon jol tudtam, m csak szar kapcsolatban lepnek felre es bar benne voltam a kapcsolatban, de ereztem, h szar. Mas kerdes az, h mit vallaltam. Ha azt hiszik, h jo, akkor azt illuzionak nevezik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!