Miért jelenik meg a teszten halványan a 2. vonal ha nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
1 hete késik és én 1 hete mindennap iszonyat halványakat tesztelek.2016. jún. 17. 05:52
11/25 anonim válasza:
nem kell naponta 3 tesztet csinálni,és nézni van csík-nincs csík-halvány-erős,ott a digitális clerblue (dm-ben vettem) egyértelműen kimutatja terhes vagy-e és hány hetes
12/25 A kérdező kommentje:
A kérdés nem az volt hogy van-e 2.vonal a teszten,mert az részünkről élőben látva egyértelmű.
Nem tudom,baba mellett erősödnie kellene,de ugyanúgy vagyok mint az előző válaszoló. Egyik nap erősebb,2 nap múlva gyengébb a csík.
Ez pl 2 nappal ezelőtti de pl ez a teszt ma nagyon nézve lett halvány csíkos. Tudom hogy nem baba miatt van de akkor mitől?
2016. jún. 17. 14:29
13/25 anonim válasza:
8-as vagyok, hát nekem ennél is halványabb, szerintem nálad baba van. :D
14/25 anonim válasza:
Szia! Én nem vennék CB digitális,részemről semmit sem ért és pontosan azért szerintem mert nekem pl nem is lett erős csíkom soha. A CB-nek meg 1 hét késés után sem volt elég és nega lett.
Ritka ciszta okoz csak pozitív tesztet.
15/25 anonim válasza:
Jajj nem olvastam rendesen, most értelmeztem, hogy ma meg nem ilyen. Nem tudom miért van ez. Lehet elindult valami nálunk és nem sikerült beágyazódni, vagy ilyesmi. Vennék én digitális clearbluet, de pont ma olvastam az egyik kérdésben, hogy valakinek pozitív lett és még sem volt baba.
16/25 A kérdező kommentje:
Nemhiszem hogy baba van. Ma pl az a tesztem lett halvány ami 2 napja negatív lett,ami meg 2 napja pozitív volt az meg ma negatív :D
2016. jún. 17. 14:36
17/25 A kérdező kommentje:
De csak az elmúlt 2 napról beszélek,de nagyjából 1 hete szórakozik velem a szervezetem. Nem tudom,lehet hogy elindult valami majd megszakadt de pont ma olvastam egy kérdést ahol fél éve pozitívat tesztel a kérdező,terhesség nélkül.
2016. jún. 17. 14:38
18/25 anonim válasza:
kérdező nem tudhatod terhes vagy-e vagy sem,késik egy hete, halványak a csíkok, ha van baba ha nincs el kell úgyis menned nőgyógyászhoz már csak a késés miatt is
11-es
19/25 anonim válasza:
a fél év pozítív teszt pedig semmikép nem jó,valami gondot vagy hormonzavart jelez
20/25 A kérdező kommentje:
Igen jövőhéten akarok elmenni.
2016. jún. 17. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!