13 napon nincs domináns tüsző! Már nem is lesz?
Figyelt kérdés
A 3-dik naptól clostyt szedtem 5 napig 2x1-et. A menzeszem átlagosan 30-35 napos. Ma voltam ultrahangon mert követik a peteérést és nincs domináns tüszőm :( Akkor ez a hónap kilőve? Már nem is tudom hogy ha lesz is mikor mert az orvosom megy nyaralni.2016. jún. 16. 09:44
1/9 anonim válasza:
Nem biztos, mert hosszúak a ciklusaid. Nem hívott vissza UH követésre?
2/9 anonim válasza:
Én is 3.dik naptól szedtem a clostyt ugyanúgy mint te. Uh-n nézett a 12.dik napon de akkor csak 14 mm volt a tüsző, rá két napra már 19, és utána 1 napra adta az injekciót! A ciklusaim amúgy azelőtt 35-40 között mozgott. Hányadik napod volt amikor uh-n néztek?
3/9 A kérdező kommentje:
nem hívott vissza mert megy szabira :( Nekem még annyit sem mondott hogy egyáltalán van-e. 13 napon voltam tegnap de szurkál mind a 2 oldalt a petefészkem. annyit írt hogy pco-s vagyok de ezt eddig is tudtuk sajnos
2016. jún. 17. 10:24
4/9 anonim válasza:
Nembiztos. Nekem is ezvolt a baj.. koran nezte!!! 30-33 naposak a ciklusaim. 18 .nap koerul volt Nekem.:)
5/9 Erika87Nyh válasza:
Szerintem később lesz. Az ovulációt a ciklus végétől számítjuk visszafelé 14. napra. Tehát,ha 30 napos a ciklus,akkor a 16. napon van ovu. Ha 35,akkor a 21.napon. Ne add fel! Figyeldd a tested jelzéseit! Én pl. onnan tudom,hogy volt peteérésem,hogy másnap már iszonyatosan fáj a mellem. Sok sikert!
6/9 anonim válasza:
9-10 naptól kb 20napig jártam követésre 2-3 Naponta.De volt hogy még 24 napon megnéztük.
Volt már ciklus 24 napján ovulációm 😊
Vegyél lh tesztet
7/9 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam a 17.dik napon és nagyon fájt mind a két petefészkem volt nyákom is így a férjemmel akcióztunk. Még ma is érzem őket így lehet még ma is el kapom a párom. Köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 21. 15:54
8/9 vera-nick válasza:
Szia! Kiváncsi lennék,miujság veletek? Volt végül peteérésed vagy sikerült netán a baba? Kisértetiesen hasonlo helyzetben vagyok,én tegnap a 12.napon voltam uh-s követésen ugyanigy 5x2 clostyval,és domináns tüsző nincs, csak számos 8-10mm-s. Szintén PCOS vagyok és nekem is csak annyit mondott a doki,hogy majd a következönél emeljük a closty adagot,most ő is megy nyaralni...de én nem birok ebbe belenyugodni...telnek a hónapok (több mint 1év) és semmi haladás,még uh-ra se mondja hogy legalább nézzünk rá késöbb és addig ajánlom ezt a kollégát aztán majd jövök vissza a szabiról és folyt köv....vagy vmi hasonlo reagálás jolesett volna,nem csak ez az öt nem nagyon izgatja majd 1honap mulva meglátjuk mit csináljunk....addig malmozzak és várjam meg amig ö nyaral. Hát köszi. Tehát lényeg hogy kivámcsi lennék mi volt veletek végül? Én holnap felhivom a dokim hogy szeretnék uh-ra menni....az a baj hogy nekem ha van is peteérésem,magátol nemnagyon reped meg és kellene a szuri adott idöben...tehát muszáj követni.
9/9 vera-nick válasza:
És ugye bennem is ez a kérdés van,hogy később ezekböl a tüszőkből nem-e lehet vmi? Azért mert most még nem volt...mivan ha a "kis" adag closty lassan hat???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!