Ha a menstruáciom alatt volt ovum akkor 14 nap múlva megint meg fog jönni? Vagy ilyenkor is csak 26 nap mulva?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekes de a menstruáciom alatt volt pém. És ezt most nem fudom hogy ilyenkor hogy jön meg. Vagy lesz esetleg még egyszer peteérés???2016. jún. 16. 07:48
11/16 anonim válasza:
8 as vagyok, az első hónapban nekem is megvolt, ráadásul rendesen.. (és nekem elég bő darabos) és írtad hogy új jött elő mint még soha, és hallottam valaki jóstesztként használja ezért jutottam a következtetésre :)
Csinálj egy terhességi tesztet is ártani nem árt..
Én pl 20hetesen tudtam meg hogy baba van, komolyan semmi tünetem nem volt, se hányinger semmi, csak magas vérnyomásom lett, dupla szívdobogás és szédelgés, a belgyógyász jött rá a pulzusom alapján. Nem nőtt még a hasam sem,és kb 5kg szedtem fel annyi meg általában mozog is rajtam nem vagyok vékony alkat na... mondjuk elég kicsiként is született meg a végén.. (toxémia lett a vége)
12/16 A kérdező kommentje:
Ajha. Köszönöm a válaszokat. Akkor holnap reggel teszt. Hát ezek után kiváncsi leszek mit mutat. Nem hagyom ki. Egy tesztet megér.
2016. jún. 16. 10:56
14/16 A kérdező kommentje:
Mindenkepp😀
2016. jún. 16. 15:33
15/16 A kérdező kommentje:
2016. jún. 17. 09:15
16/16 anonim válasza:
Aztaa. Gratulálok! :-) Szép erős csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!