Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ultrahang- petezsák mégis...

Ultrahang- petezsák mégis megjött?

Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 15:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
értem mondjuk még azt nem értettem amit az orvos mellette a petezák mellett látott én is láttam egy ilyen csik volt az ultrahangon arra mondta hogy vagy vér vagy nyálkahártya és nem tudom hogy az is rosszat jelentett e mert először azt mondta az orvos hogy ez nem jó de amikor elmondtam neki az elmúlt egy hónapot hogy pecsételő vérzés nem jött meg stb akkor azt mondta ne aggódjak
2016. jún. 15. 15:58
 12/18 Vilcsianyuja ***** válasza:
60%
Egy kis vérömleny lehetett az a csík, sokan ilyennel végighordják a terhességet, vagy felszívódik menet közben, de sokszor sajnos úgy fakad ki, olyan vérzést okoz, hogy viszi magával a babát is. De inkább későbbi szakaszban. Akkor alakulnak ki ezek, ha a méhnyálkahártyában pont egy a méhfalban futó ér felett ágyazódik be az osztódó petesejt. De az is lehet, hogy tényleg a vérömleny miatt nem tudott beágyazódni rendesen és idő előtt levált, nem sokkal az ultrahang-vizsgálatod után. Ez is egy lehetséges verzió.
2016. jún. 15. 16:14
 13/18 A kérdező kommentje:
értem meg mé az idegesit hogy most a menstruációm is tovább tart június 10 jött meg és még mindig van igaz csak kevés de még van máskor már ötödik napon nem nagyon volt most ez meddig fog tartani?
2016. jún. 15. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:
28%

Na azert ezzel egy kicsit meg varjunk! Egybol mindenki azzal jon,hogy elvetelt... Es mi van azokkal a nem keves kismamakkal,akik terhesseg alatt is mensiznek? Mert vannak szep szammal! En ma voltam vedononel 11hetes vagyok,megis megkerdezte,hogy volt-e verzes az utolso mensi ota...

Szoval szerintem 2het mulva menj vissza uh.-ra,ott fog kiderulni,hogy mi a helyzet! Ne allitson mar fel senki diagnozist latatlanul!!!!

Az is lehet,hogy elment a baba,de az is ugyan annyi eselyben fennall,hogy verzel terhesseg alatt...!

2016. jún. 15. 16:23
 15/18 A kérdező kommentje:
tegnap voltam ultrahangon annyit mondott az orvos csikszerű nyálkahártya most és nincs ott semmi rendellenesség se ciszta semmi probálkozhatunk de még kicsit mégis vérzek nem hiszem hogy még terhes lennék.. sztem ő már elment ha volt is..
2016. jún. 15. 16:27
 16/18 Vilcsianyuja ***** válasza:
60%
Kérdező, persze, hogy normális, ha tovább tart, az is normális, ha egy kicsit erősebb volt, hiszen a méhed egyrészt egy kicsit már elkezdett nőni, puhulni, másrészt a méhnyálkahártyád is vastagabb volt a normál ciklusban megszokottnál, így több mindennek kell leválnia, és a méhednek vissza kell húzódnia az eredeti méretére, ezért simán belefér, ha pár nappal tovább tart ez a vérzés egy szokásos mensinél.
2016. jún. 15. 16:29
 17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2016. jún. 15. 16:30
 18/18 Vilcsianyuja ***** válasza:
60%
Nincs mit. Amúgy, ha tegnap voltál UH-n, és nem látott semmi különöset a doki, akkor tényleg megnyugodhatsz és koncentrálhatsz a következő próbálkozásra.
2016. jún. 15. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!