Terhes vagyok? O. o
17 ès fèl èves lány vagyok a barátommal már 2 ève együtt vagyunk. Az első alkalom pont 2 hónapja törtènt meg. Azota 1-szer voltunk egyutt. 2-3 napja elegge rosszul vagyok..szedules,hanyinger,tulzott faratsag. Jah...es gumival vedekeztunk mind a ketszer..
Előre is köszönöm a válaszokat.
Vedekeztunk..csak az elso alkalommal elegge benaztunk..lehet kiszakadt :/ kicsit orulok :) mivel mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni..19 evesen kb..de hat ez igy most elobb jott :) es ha valaki mar szexel szamolnia kell a kovetkezmenyekkel...es hat ha megis becsuszik a baba ez van..:) jobb,h orulok neki mintha elakarnam vetetni vagy ilyesmi..:) igaz varhatott volna meg egy kicsit....de ha nem...hat nem..:)
De viszont eleg sokat kell majd meg tanulnom..
De anyukam tudom,h mindenben segiteni fog...o is fiatalon lett anya...a noveremet 18 evesen szulte..:)
Na a lenyeg,h mar a baratom tud rola..elegge meglepodott de orult is..:) am 19 eves..:)
Este egyutt beszamolunk a szuleinknek is..:)
Koszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!