Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Többi lent!

Terhes lehetek? Többi lent!

Figyelt kérdés

Múlthét csütörtökön felfázásra kaptam Monural 3g port és Ciprinol 500 mg antibiotikumot. A port még aznap este megittam az utasítások alapján, másnapra a felfazásom mintha nem is lett volna, úgy elmúlt, viszont ennek ellenére a ciprinolt akkor kezdtem el szedni. Napi 2 szem ahogy az orvos mondta, de azon az estén viszont együtt voltunk a barátommal ( 3 hónapja Ditinell fogamzásgátló tablettát szedek, hogy ne legyen baj ). Viszont több helyen olvastam hogy az antibiotikumok gyengítik/ elveszik a fogamzásgátló hatását. Tehát megtörtént a dolog és most félek hogy baj van, az antibiotikum miatt.

Kérlek segítsetek!! :(

2016. jún. 14. 06:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Jól olvastad.
2016. jún. 14. 06:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Olvastad,tehát tudtad,hogy gyengìti a fog.gàtlò hatását az antibiotikum! Mi a kérdèsed???

Kiegészìtő védekezést kellett volna alkalmazni,amiről szintén tudtàl,csak nem érdekelt vagy gyereket akartok???

Nem félni kell,az még senkit nem ôvott meg egy nem kìvànt terhességtől,hanem ésszel hasznàlni a fogamzásgàtlòt,ha meg baj van,még mindig ott az esemény utàni.

2016. jún. 14. 08:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Mégis hogyan segítsünk?

Elolvastad, most már hiába. Reménykedj, hogy nem estél teherbe. Ha majd késik pár napot, csinálj egy tesztet!

2016. jún. 14. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Segít, ha azt írom, hogy a gyerkőcöm egyik kisbarátja gyógyszer mellett fogant, mert erős antibiotikumot szedett éppen az anyuka? Most már felesleges pánikolni...
2016. jún. 17. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondolom mar azutan olvastad, hogy keso volt, kulonben hasznaltatok volna gumit. Mostmar mindegy, majd 1-2 het mulva csinalj egy tesztet.
2016. jún. 17. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Meg az jutott eszembe, hogy hol jarsz most a gyogyszerszedesben? Mert ha a 2. vagy 3. heten jartal mar mult csutortokon, akkor ha szerencsed van, eleg lehet, ha beszeded szunet nelkul a kovetkezo dobozt. Ha a 3. hetet kezdted csutortokon, akkor ha most nem hagyod abba, hanem beszeded a kovetkezo dobozt rogton, akkor az egyfazisos tablettak eseteben nincs gond, ha a gyogyszerszedes 1. heteben jartal, az ciki, ha a 2.-ban akkor szerencsed lehet, ha a harmadikban, akkor megnyugodhatsz, ha azota nem hagytal ki szemet.
2016. jún. 17. 09:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Hmm megneztem, ez kombinalt, akkor nem ugy kell, ahogy irtam. Olvasd el, hogy mit kell csinalni kimaradt tabletta eseten az adott heten es ideig kimarado tablettanal.
2016. jún. 17. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!