Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet terhesség jele?

Adrika994 kérdése:

Ez lehet terhesség jele?

Figyelt kérdés

Ez a terhesség jele? 4 napig szókot meg lenni mensturaciom Majus 22 en meg jött 25 dik múlt el 27 párommal volt nemi aktus másnap mikor reggel mentem dolgozni rosszul lettem szedultem.

Es hányingerem volt es elkezdtem verezni de csak másodperc volt es most júniusban 3 napja rosszul vagyok faradt hányingerem van Es undordok halszagtol es ejszankent pisilni járok félóránként este nem bírok aludni de nappal meg igen .

2016. jún. 13. 14:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha tényleg volt halvány 2.csík, akkor pár nap múlva csinálj megint egyet a reggeli vizeletedből.
2016. jún. 13. 17:01
 12/18 A kérdező kommentje:
El küldeném kepet amit le fotóztam de nem tudom hogyan kell .
2016. jún. 13. 17:43
 13/18 anonim ***** válasza:

www.kepfeltoltes.hu

Ide töltsd fel, és másold be a linkjét!

2016. jún. 13. 19:28
 14/18 A kérdező kommentje:
2016. jún. 13. 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Én ezen nem látok 2. csíkot.
2016. jún. 14. 09:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez negativ
2016. jún. 14. 09:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha ki nagyitod ott van nagyon halványan képen nehéz észre venni másnak is mutattam es Almási is észre vette rajta :)
2016. jún. 14. 10:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Te beteg vagy nem terhes komolyan...!!!

A terhességet a legegyszerűbb teszt is kimutatja!!! A másik... Mi ez az Angliában nem vizsgálnak meg?? Ha méhen kìvűl tapad meg vagy ne adj isten el akarja vetetni valaki...akkor még is hogyan??? 12hétig lehet!!! Ékezetet meg egyszer írsz egyszer nem, de nem is ezzel van a gond hanem hogy értelmetlen amit írsz ennyi!!!

Még fel teheted a kérdésedet 10000x kereshet kivételes eseteket... De Te akkor se vagy terhes!!! Előbb női fel a dologhoz..vizsgáltasd ki magad... Ha javasolhatom egy pszichiáternél kezd...

2016. júl. 17. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!