6napja késik a havim, kettő negativ tesztem van, mennyi az esélyem a terhességre még?
Az attol is függ hogy altalaban mennyire pontos a havid es hogy milyen tesztekkel próbálkoztál. Ha ez segit akkor a következő kérdésekre próbálj valaszolni.
Kb mikor volt peteeresed?
Voltal e akkortájt a paroddal?
Es ha voltal hany nap telt el a peteeres körüli naptól a teszt eredmény napjáig. (mert ha eltelt 12-14 nap akkor mar kellene hogy mutassa a teszt a babat)
De vannak kivételek akiknek kesobb van peteeresuk es azt meg a teszt nem mutatja pozitívnak. Amig nem jon meg addig van remeny😉 ha teheted kétnaponta tesztelgess amig nem jon meg vagy nem lesz pozi. Lehetőleg reggeli vizeletből Drukkolok!
26.-án volt peteérésem elvileg.A párommal szinte majdnem minden nap eggyüt vagyunk,de minden másnap biztos,amikor jól esik! :)
Eddig mindig pontos volt a menstruációm.Érzékeny a mellem kicsit,enyhe has szurkát érzek,néha olyan mindjárt megjön érzésem van,de mégsem..!És hányinger!Nemvárt napján csináltam tesztet,negativ volt,igaz délutánibol.Majd rá 2-3nappal reggeliböl,de az is negatív lett! :(
Köszönöm!Akkor várok türelmesen,és majd irok,hogyan alakulnak a dolgok :)
Mikor teszteljek legközelebb?
Nagyon friss a dolog!Csak egy honapja probálkozunk!És első baba lenne! :)
Csak nem értem..soha nem késett még ennyit,és elkezdett a mell bimbom körül barna lenni...!És annyira érzékenyek a melleim,hogy leirhatatlan!Még néha érzem azt az érzést,hogy mindjárt megjön..de elmegyek wc-re és semmi..!Rosszul vagyok reggelente,napközben!Szédülök,hányinger!Na mind1,majd kiderül :) Ti mióta probálkoztok,és első baba lenne,vagy nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!