Most akkor ez a teszt már pozitív?
Vagy negatív ?
Egyébként miért jön elő akkor a csík ?
Magasabb a szint de még nem érik ?
Elfogyott a tesztem . Venni már nem tudok mert drága, de ha valaki érti mit jelent h elojon a csík írja le .
Kb 7 v 6 napja 1 csíkos volt aztán halványan látszott a 2. Aztán kb 3 napja félig látszott most meg ilyen mint amit fel raktam . Akkor 1 v 2 nap múlva kéne lenni ovuláció nak ?
drága? mégis mennyire.
Ha negatív akkor nem kell megismételni a dolgot, de ha nem az, vagy pozitív, akkor muszáj, mert mi van ha false riasztás.
500 forint egy teszt. Ha jobbat veszel akkor 1000. Ha meg babát vársz, és akarsz akkor meg ráérsz várni, elöjönnek majd a jelei.
Szerintem ez a teszt negatív, pont olyan, mint a leírásban a negatívnál szereplő második kép.
Jó tanács: legközelebb írd le a kérdésnél, hogy LH tesztről van szó, mert a válaszadók több, mint fele azt hitte, hogy hcg-teszt, és ezért írták pozitívnak, aztán kezdtek el gratulálni meg orvoshoz küldeni. Totál káosz lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!