Ereztetek ugy mar, h a dokitok csak huzza az idot a kezelessel a meddoseg-problemaban? Tobbi lent
Szerintem bízz az orvosodban ne kételkedj!
16 hónapja próbálkozunk. Én is orvost váltottam novemberben, mivel az előtte lévő dokim egyből Closty-t írt fel, mindenféle elővizsgálat nélkül, ráadásul közben sem kísért figyelemmel. Persze a Closty-kúra nem segített. Ekkor váltottam.
Azóta túlvagyok egy műtéten, ahol megtalálta a bibit, 3 hónap szünetet kellett tartanunk, hogy regenerálódjon a méhem és most újrakezdhettük. Azt mondta, ha májusig nem sikerül, csak akkor akar hormonokkal tömni és figyelni a ciklus során.
Légy türelmes! Sajnos csak egy peteérésünk van egy ciklus során, ezért tűnik hosszúnak a várakozás. De az orvosod mindent meg fog tenni, hidd el!!! Nem egyből bogyót írt, hanem a legfontosabbat nézte Nálad is.
Sok sikert!!
Koszi a valaszokat. Remelem tudja mit csinal a dokim, mert sajnos en az a tipus vagyok aki ha valami rendellenesseget talal azt szereti kijavitani ... ROGTON :) Igen, kisse turelmetlen vagyok. Sajnos.
Kivanom a legjobbakat Nektek es majd lecci irjatok, ha lett valami eredmeny a varakozasnak :)
Hidd el én is RÖGTÖN akarok mindent!:)
De most türelmesnek kell lennünk...
Majd jelentkezem.
És várom a fejleményeket Rólad is!
Második
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!