Szerintetek is ott a második csík halványan vagy csak en látom? -. -
Ott van :)
Halk gratula tőlem is :)
En is latom, de nagyon halvany. Viszont ezen a teszttel nem is kell caodat varni, hasznaltam en is es nekem meg egy het keses utan is halvany vol elegge, pedig Clearblue-val eros pozitivat teszteltem mar a kimaradt mensi napjan.
Egyebkent probald meg ugy fotozni, hogy termeszetes fenynel feher lapra rakod a tesztet. Ugy jobb kepet lehet kesziteni, mert jobban fokuszal a lenyegre a kamera.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez is a te kérdésed, mert a kép ugyanaz.
Én most is negatívnak làtom, de ma reggeli első vizeletből csinàlhattàl volna màsik tesztet.
Igen de muszáj voltam masikat feltenni a sok bunkó válasz miatt ,mert először nem sikerült rendesen beilleszteni a kepet ,ra nyomtam h a kérdés megjelenjen es nem tudtam vissza csinálni .. Es azt hiszik hulye vagyok ... :/ mindegy is.
Nem tudtam meg venni azóta mert folyamatosan dolgozok , de holnap sikerül szerintem . Azért koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!