Minden x-epil teszten megjelenik halványan a második csík? Kép lent
Sziasztok!
Először tesztelek ezzel a fajtával.
Ez normális, hogy ott van halványan az a kis csík?
Köszönöm a segítséget!
Sajnos nincs vaku a telefonomon, így lápma fénynél kicsit nehéz éles képet készíteni róla, próbálkozom.
Valaki segíthetne, hogy ez halvány pozitív eredmény, vagy ennél a tesztnel normális?
Hát sajnos ez a gond, hogy már egy hete késik, és semmi jele, hogy megjönne, pár tompa görcsöt leszámítva.
Tervezünk babát, nem azért írom, hogy gond, nagyon örülnénk neki, csak nem kellene erősebbnek lennie? :(
Én mindig ezt a tesztet használtam/használom. 1,5 évig míg próbálkoztunk sose volt második csík amikor nem voltam terhes. Hómező volt az egész teszt a kontroll csíkot leszámítva.
Mikor terhes lettem az első nekem is ilyen halvány volt.
Én is azt javaslom tesztelj 2 nap múlva és ha erősödik akkor jó.
Amúgy szerintem halvány pozi.
Nem igazán értem, hogy ha már felkapcsolod a villanyt a fotóhoz, miért pakolod be a lényegi részt (ti. a tesztet) az árnyékba?
Mindegy, ezek negatív tesztek. Egy hét után az X-epil pozitívja nem így néz ki.
Köszönöm szépen!
Kedvs utolsó, később volt peteérésem ez igaz, ovu teszteltem( ha igaza volt az lh tesztnek).
Elkövettem azt a hibát, hogy nem várt előtt megcsináltam a digitális clearbluet, persze negatív lett...azt ne kérdezzétek miért, hiszen tudtam, hogy késő pém volt, ki sem mutathatta volna elvileg. :(
Letettem róla, erre csak nem jött meg, és most vettem elő ezt az xepilt... :)
Remélem igazatok lesz!
8-as!
Sajnos nem vagyok nagy fotós, azt hiszem a hozzászólásba tett kep nincs árnyékban!
Lehet, hogy igazad van, ettől félek én is, hogy erősebbnek kell lennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!