Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minden x-epil teszten megjelen...

Minden x-epil teszten megjelenik halványan a második csík? Kép lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először tesztelek ezzel a fajtával.

[link]

Ez normális, hogy ott van halványan az a kis csík?

Köszönöm a segítséget!

2016. máj. 16. 21:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
szerintem ne parázz már írtam ha késöbb történ a megtermékanyülés akkor ez normális. Várj 2 napott és tesztelj ujra.
2016. máj. 16. 22:04
 12/25 anonim ***** válasza:
utolso vagyok. Drukolok neked. :)
2016. máj. 16. 22:06
 13/25 anonim ***** válasza:

Mintha látnék valamit.. :) Drukkolok neked! 36 hetes kismama

Majd írj ide hogy sikerült e!

2016. máj. 16. 22:18
 14/25 Gabbb0530 válasza:
Nekem ugyanez a teszt, a nem várt mensi előtti napon annyira halvány második csíkot mutatott, hogy lámpa alatt vakuval láttam csak... másnap picit erősebbet, majd a nem várt utáni napon már egész jól látható volt. Vártam 3 napot és másfajta x epillel már teljesen erőset mutatott ma, szóval szerintem a nagyon halvány is halvány!:)
2016. máj. 16. 22:27
 15/25 Gabbb0530 válasza:
Vagyis a nagyon halvány is csík!bocsánat:)
2016. máj. 16. 22:28
 16/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszokat!

Úgy döntöttem, holnap veszek egy facelle tesztet, arról sok jót hallottam. :) Jelentkezem az eredménnyel!

2016. máj. 16. 22:33
 17/25 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos mar tobbszor volt "szerencsem" ilyen tesztekhez....

[link]

[link]

Mind negativ volt,nem volt baba a dologba! :(

Utoljara ilyen lett:

[link]

Mind a ketto egy napon keszult mensi elott 3nappal. Felso delutani,also esti pisibol!

Azota 6hetes vagyok! :)

Drukkolok,hogy neked sikeruljon es erosodjon,de en az ilyen tesztekre mar nem sokat adtam sajnos sokat "becsapott"... 😐

De neked drukkolok! :)

2016. máj. 17. 00:36
 18/25 anonim ***** válasza:
Sajnos én nem tudok jó peldaval jönni. Nekem legtöbbször megjelenik a második csík helye. Szinte egyből és megsincs baba sajnos! Remélem nálad más a helyzet. Ja és sosem áztatom el meg ehhez hasonló dolgok. Szerintem vegyél egy másik tesztet is. Sok Sikert!
2016. máj. 17. 07:56
 19/25 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen volt a nemvárt napján, amikor más tesztek már erős pozitívak voltak. Szerintem tesztelj egy másikkal! Corax, facelle, ezek hamarabb mutatják.
2016. máj. 17. 09:10
 20/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma elfutottam rossmannba, és végül predictort vettem. Kár volt...

Ilyen lett:

[link]

2016. máj. 17. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!