Minden x-epil teszten megjelenik halványan a második csík? Kép lent
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Először tesztelek ezzel a fajtával.
Ez normális, hogy ott van halványan az a kis csík?
Köszönöm a segítséget!
2016. máj. 16. 21:13
11/25 anonim válasza:
szerintem ne parázz már írtam ha késöbb történ a megtermékanyülés akkor ez normális. Várj 2 napott és tesztelj ujra.
12/25 anonim válasza:
utolso vagyok. Drukolok neked. :)
13/25 anonim válasza:
Mintha látnék valamit.. :) Drukkolok neked! 36 hetes kismama
Majd írj ide hogy sikerült e!
14/25 Gabbb0530 válasza:
Nekem ugyanez a teszt, a nem várt mensi előtti napon annyira halvány második csíkot mutatott, hogy lámpa alatt vakuval láttam csak... másnap picit erősebbet, majd a nem várt utáni napon már egész jól látható volt. Vártam 3 napot és másfajta x epillel már teljesen erőset mutatott ma, szóval szerintem a nagyon halvány is halvány!:)
15/25 Gabbb0530 válasza:
Vagyis a nagyon halvány is csík!bocsánat:)
16/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszokat!
Úgy döntöttem, holnap veszek egy facelle tesztet, arról sok jót hallottam. :) Jelentkezem az eredménnyel!
2016. máj. 16. 22:33
17/25 anonim válasza:
Nekem sajnos mar tobbszor volt "szerencsem" ilyen tesztekhez....
Mind negativ volt,nem volt baba a dologba! :(
Utoljara ilyen lett:
Mind a ketto egy napon keszult mensi elott 3nappal. Felso delutani,also esti pisibol!
Azota 6hetes vagyok! :)
Drukkolok,hogy neked sikeruljon es erosodjon,de en az ilyen tesztekre mar nem sokat adtam sajnos sokat "becsapott"... 😐
De neked drukkolok! :)
18/25 anonim válasza:
Sajnos én nem tudok jó peldaval jönni. Nekem legtöbbször megjelenik a második csík helye. Szinte egyből és megsincs baba sajnos! Remélem nálad más a helyzet. Ja és sosem áztatom el meg ehhez hasonló dolgok. Szerintem vegyél egy másik tesztet is. Sok Sikert!
19/25 anonim válasza:
Nekem ilyen volt a nemvárt napján, amikor más tesztek már erős pozitívak voltak. Szerintem tesztelj egy másikkal! Corax, facelle, ezek hamarabb mutatják.
20/25 A kérdező kommentje:
2016. máj. 17. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!