Mi a véleményetek erről? A PreMens miatt lehetett?
Megpróbálom röviden, de lényegre törően leírni az esetemet, remélem sikerülni fog.
Ha nem szedek Clostyt nincs PÉ-m és a ciklus közepén enyhe vérzésem van mensiig. Most Closty helyett PreMenset szedek ciklus elejétől, 11. napon megint jött a vérezgetés, barnázgatás és most a 17. napra elmúlt, nem tartott el mensiig, kb. 24 naposak a ciklusaim. Szerintetek ez a PreMens miatt van? Kezdi kifejteni a PreMens a hatását? Hasonló tapasztalatok? Szerintetek akkor most volt PÉm?
Én a zafír barátcserjét szedem (a premens is barátcserjéből van, csak premensnek hívják)nekem nem volt ilyen tapasztalatom, sőt úgy vettem észre, rendezte a mindig össze-vissza ciklusomat 28naposra.
Egyébként lehet, hogy neked ettől van ez a vérezgetés, de szerintem inkább menj el orvoshoz- bár a closty-nak ezt helyre kellet volna raknia, de biztos ír föl valami mást az orvos...
a vérzés az nem volt normális az tuti, de lehet azért múlt el, mert a PreMens hatni kezd? olyan jó lenne, ha rendezné a ciklusom.
egyébként holnap megyek dokihoz.
köszi a választ!
te miért szeded a barátcserjés bogyót?
közti vérzés? akkor lehet nekem is ettől volt, hát ez nem jó...
köszönöm szépen a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!