5. dpon pozitív ovuteszt?
Figyelt kérdés
Nyák és hő alapján 3-án volt az ovulációm. Együtt is voltunk. Tegnap meg ma mensis görcseim vannak. Ovukor 36,1 re esett a hőm, ma 36,6. Mi lehet?2016. jún. 8. 10:31
21/30 anonim válasza:
Drukkolok nektek lányok. :)
Amíg a hö nem esik le ( illetve nem marad lenn ), addig jók az esélyek....
22/30 anonim válasza:
Igen igen a hőm az ma még 1 tizedet feljebb ment, ma már 36,8. remélem igy marad ha igen csütörtökön vagy pénteken megint tesztelek.
"V"
23/30 A kérdező kommentje:
Nekem is 36,8 a hőm! :) Még odébb van a nemvárt időpontja, úgyhogy remélem erősödik! De ovutesztem már nincs! Már csak hcg-vel fogok tesztelni!
2016. jún. 13. 15:35
24/30 anonim válasza:
Helyzet jelentés. Mára már 36,6 a hő. elkezdett csökkenni. Ugyh. már nem reménykedem.
"V"
25/30 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem a hőm még fent van, de a teszt halvány pozik után ma nega lett. 3 teszt volt halvány második csíkos! De most úgy adta a sors, hogy ennek így kell lennie, mert röntgenre is mennem kell, meg adódott más probléma is. :(
2016. jún. 15. 10:27
26/30 A kérdező kommentje:
A hőm még mindig fent(már 37.0), és a reggeli tesztemen megint van halvány 2. Csík. :O nem tudom mi van... kezdek félni. Remélem nincs valami gond velem!
2016. jún. 16. 08:26
27/30 A kérdező kommentje:
Pozitív lett a délutáni tesztem! :)
2016. jún. 16. 16:13
28/30 anonim válasza:
Jaj de jo hir, pozitiv teszt :-). Gratula.
Nekem a hőm mára megint zuhant, szinte minden nap 1 tizedet Ma már csak 36,5. Holnapra (nem)várom, de ugy érzem megfog jönni. Sajnos.
"V"
29/30 anonim válasza:
Gratulálok Kérdezö! :)
"V" neked pedig kitartás. új hónap, új esély.
Az én högörbém így nézett ki "anno" :
Szóval még az sem jelent semmit, ha ugrál a hö ( amíg c.line fölött marad, és visszaugrik másnap reggel.... )
* 9-es voltam / 29+5 hkm*
30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :) A link nekem nem tölt be semmit!
2016. jún. 22. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!