5. dpon pozitív ovuteszt?
Figyelt kérdés
Nyák és hő alapján 3-án volt az ovulációm. Együtt is voltunk. Tegnap meg ma mensis görcseim vannak. Ovukor 36,1 re esett a hőm, ma 36,6. Mi lehet?2016. jún. 8. 10:31
1/30 anonim válasza:
Lehet hogy baba van. De még ne éld bele magadat. Ha késik a menzid akkor csinálj egy tesztet ;)
2/30 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Remélem baba lesz! :)
2016. jún. 8. 12:56
3/30 anonim válasza:
Ebben lehet h baba lesz.:) drukkolok.
5/30 anonim válasza:
Kedves kérdező? reggel vagy délután csináltad ezeket az ovu teszteket? mert az a kérdésem, hogy jóstesztnél mikor kell őket használni?
6/30 A kérdező kommentje:
Reggel kell!
2016. jún. 10. 09:07
7/30 anonim válasza:
köszönöm a választ, akkor lehet holnap már én is kiprobálom.
8/30 A kérdező kommentje:
Nincs mit! Majd írd meg milyen lett! Kíváncsi vagyok másnak hogy alakul!
2016. jún. 10. 09:24
9/30 anonim válasza:
Nekem 10. dpo-tól voltak pozitív ovutesztjeim ( napról napra erősödve ) . Az 5. dpo-n meg csak hasszurka + hasonlók(beágyazódás) . 5DPO-n még nem is nagyon mutathatna bármit a teszt ( egyik se ), hiszen a beágyazódás után kezd termelodni a HCG...és ha jóstesztnek használod, akkor azt "kell" kimutatnia. Kivétel, ha korábban volt az Ovu.
10/30 A kérdező kommentje:
Nekem a 10 dpon már egész erős hcg tesztem volt! Nálam gyors a hcg termelés tuti! Pontosan tudtam az ovut, és már a 8. Dpon is látszott a hcg teszten a második csík! Akkor is és most is az 5. DPO tol görcsölgettem! Jaj izgulok!! :)))
2016. jún. 10. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!