A tegnapi teszt ma pozitivat mutat. Reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Tegnap délután csináltam, vártam 5 percet, de negativat mutatott. Betettem a taskamba h majd otthon kidobom, délelőtt eszembe jutott, de mielőtt kidobtam volna, rá lestem. Lehet nem kellett volna, de elkezdtem reménykedni. Vkinek hasonló sztori hogy alakult? Tennék képet is, csak nem tudom hogyan kell. Köszi a válaszokat2016. jún. 7. 18:42
11/16 anonim válasza:
Az Én időn túli tesztem 8 éves nagy lány már🤗
12/16 A kérdező kommentje:
Jo ezt olvasni. Par napja szédülök meg olyan furán érzem magam, de mindig azt érzem h meg fog jönni. Holnap tesztelek...kivancsi vagyok.
2016. jún. 8. 14:19
13/16 anonim válasza:
Varom az uj teszt eredmenyt. Esteleg keppel egyutt. 😀
14/16 A kérdező kommentje:
Ma fél 6 körül megcsináltam a tesztet és teljesen szontyi lettem. Elindult a rózsaszin a kijelzőn rendesen ahogy kell, kijött a kontrol csík erősen, de a háttér nem fehéredett vissza. Rózsaszín maradt. A masodik csikot igy nem tudom h ott van e, nem fehéredett ki az sem, hanem pont olyan rozsanin mint a hatter. Ez most megint mi???
2016. jún. 9. 08:35
15/16 anonim válasza:
Elazott a teszt. Ujat kell csinalni. Sajnos nekem nem egyszer volt igy. De ne add fel! Vegyel facell tesztet. Az jo. Szoritok.
16/16 A kérdező kommentje:
Ahh... szerintem ez most nem jött össze. Tegnap zuhanyozás közben olyan fehérkés volt a mellbimbóm és mikor megnyomtam, szivárgott belőle egy picit a tej. Az meg nagas prolaktinra utal, bár múlt hónapban írt fel nekem doki mastodynon cseppet, ezekszerint nem hat. Hetfon ujra tesztelek, ha addig ne, jön meg, de nem fűzök hozzá nagy reményeket.
2016. jún. 10. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!