Miert erosebb a tegnapi tesztem mint a mai?
Tegnap nem is elso pisibol csinaltam es jol lathato persze meg halvany pozi. A ma reggeli elso pisibol alig latszik:(
Lehet meg sincs baba?
Koszonom a valaszokat. Tegnap is halvany volt masodik pisibol csinaltam del korul. Azt hittem ma reggelibol erosebb lesz mert el sem akarom hinni de hat ez nem lett erosebb sot..
Hetfon megnezem ujra!
2 naponta duplázódik a HCG szint, emiatt teljesen feleslegesen stresszeled magad a naponta a teszteléssel, ráadásul gondolom még nemvárt előtt, vagy nagyon akörül teszteltél, olyankor szokott ez lenni.
Van, akinek egyébként a délutáni jobban mutatja, ha pl éjjel voltál pisilni, vagy tbbet ittál, akkor ez simán előfordulhat, ilyen korán még nagyon változó a hcg koncentrációja a vizeletben. Mikorra nem várod? Muti a teszteket!
Az enyémek 1 napos különbséggel nemvárt körül/után 1-2 nappal így néztek ki (én is alig vártam, hogy erősödjön, és tök fölösleges volt tesztelni másnap is):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!