Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy terhes vagyok majd...

Lehet hogy terhes vagyok majd csütortökön megyek orvoshoz es akkor derül ki, Szedhetek 3mg-os folsavat esetleg? És ha igen, mikor mennyit?

Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 12:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez a petesejt, még ha meg is termékenyült, éppen csak hogy beágyazódott. A méhed mérete még semmit nem változott. A gyakoribb vizelési ingert a hormonok okozzák, de a hcg is majd csak a beágyazódás után kezd el igazán termelődni.

Az orvos a mensi időpontja előtt semmit nem fog tudni neked mondani. Még 5 hetesen is éppen, hogy látható a petezsák, van, akinek még az sem, csak a vastagabb nyálkahártya.

Ne éld bele magad nagyon! Persze, lehet, hogy összejött a baba, de Te ebből még semmit nem érezhetsz!

2016. jún. 6. 15:03
 12/24 A kérdező kommentje:
De attol még görcsölgethet a hasam? Azt hallottam az mar ilyenkor normális
2016. jún. 6. 15:14
 13/24 anonim ***** válasza:
66%
9-es, jó akkor majd megmondom az endokrinológusomnak, hogy tépje össze a diplomáját, ugyanis ő írta fel... és nem voltam vérszegény. Mellesleg a folsav egy vízben oldódó B vitamin, semmi egyéb.
2016. jún. 6. 15:22
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Persze..azért olvass utána mennyire jó a szintetikus folsav. Meg esetleg gondolkozz el rajta, hogy az orvos mièrt szeret annyira recepteket irogatni èsz nèlkül. Megjegyzem az elevitben 3X annyi A vitamin volt, mint a napi ajánlott mennyisèg (a túlzott A vitamin pedig magzatkárosító hatású) Szedetnek az anyukákkal minden szennyet, majd csodálkoznak, hogy mennyi problèmás gyerek van újabban..
2016. jún. 6. 16:02
 15/24 anonim ***** válasza:
65%
Igen, szerintem is valami hatalmas gazdasági érdek, gyógyszermaffiai összefonódás áll a párszáz Ft-os folsav felírása mögött... Mellesleg az A vitamin zsírban oldódó vitamin, ami jelentős különbség a vízben oldódóhoz képes, hogy túladagolható. (Ne írd most le kérlek, hogy vízben oldódó is túladagolható, mert nem érdekel...)
2016. jún. 6. 16:12
 16/24 anonim ***** válasza:
29%
Engem nem èrdekel, hogy te mit szedsz. A kérdező kèrdezett èn pedig elmondtam a vèlemènyem. Sajnálom, ha nem tudod elfogadni, hogy van aki máshogy gondol bizonyos dolgokat.
2016. jún. 6. 16:17
 17/24 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Remélem babás vagyok.. szombatra nem várom a menzeszem, tuneteim megvannak,ehsegerzet egyfolytaba,derekfajas,neha mindjart megjon erzesem van...
2016. jún. 6. 16:45
 18/24 anonim ***** válasza:
OK, én is elmondtam a véleményemet, szerintem nem rossz a 3 mg-os folsav, szerinted igen. De el tudom fogadni, hogy neked ez a véleményed, csak nem értek vele egyet. Szerintem ebben megegyezhetünk. :) Minden jót!
2016. jún. 6. 16:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha szombatra nem várod, csürtörtökön az orvos se lát még semmit. Igazából még jövő csütörtökön se... Érdemben 6. hét körül állapítható meg az orvosnál a terhesség, előtte csak sejthető. (Vastag méhnyh., benne felritkulás, sárgatest látható az uh-n, puhább méh...) Szóval a lényeg, vasárnap tesztelj, ha nem jön meg, amúgy meg tereld el a figyelmedet addig, ne pörögj rá ennyire, ne less tüneteket. :(
2016. jún. 6. 17:14
 20/24 anonim ***** válasza:
:) akart lenni a végén, elütöttem. :)
2016. jún. 6. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!