18. dpo-n feher folyás lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Nem merek még tesztelni pedig mar lehet itt lenne az ideje. Folyas il. Fàradékonysàg jellemző mostansag ram. Ez lehet terhesség? Mikor meg kelett volna jönni akkor kijott rajtam a szokàsos pattanàs de nem jott meg. 4.napja késik.ma reggel éreztem kisebb görcsöket mint mikor megjön de semmi, jobb bal oldalt petefészek körüli szurka is van szinte mindennap par perc . Valaki hasonlo helyzetben van/volt ?2016. jún. 6. 08:39
1/9 anonim válasza:
A fehér folyás inkább peteéréskor szokott lenni.
2/9 anonim válasza:
4 nap késés után már ki kellene mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj egyet, most már akár napközben is. :) Nekem a 12.dpo-n már halványan kimutatta reggeliből, 13. dpo-n délutániból is egyértelműen látszódott.
Hasszúrka, enyhe görcsök, fáradékonyság lehet terhességi tünet. Volt már egy terhességem, akkor később teszteltem, úgy emlékszem, hogy akkor a folyás később jött, de 18.dpo környékén már lehet az is szerintem. :)
3/9 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj.
De ne x epil tesztet en azt nagyon megbantam hogy azt valasztottam egyszer.
Es ha nem vagy terhes legalabb tudod h mire koncentralj..ha az vagy (szerintem igen), akkor meg mehetsz a dokihoz 2het mulva.:)!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi vàlaszokat. Kedves első vàlaszoló. Akkor nem valószínű, hogy terhesség miatt van folyàs szerinted ? Sokat csalodtam màr és volt korai "vetélésem " is. Azaz kb 9napot kesett es megjött. Nem birt meg foganni a baba. Viszont ilyen tüneteket nem tapasztaltam még mint mostanàban. Azert vàrok a tesztel még kb 1hetet :) hogy tuti legyen és ne éljem bele magam :) tovàbbi vàlaszokat vàrok még :)
2016. jún. 6. 10:22
5/9 anonim válasza:
Szia Első válaszoló vagyok. Én terhedségem első heteiben meg nőtt hüvely váladékot folyást tapasztaltam ami áttetsző volt és nem fehér. Fehér folyás nekem általában peteéréskor volt. Sajnálom ami veled történt de bízzunk abba hogy ha baba van akkor most meg fog tudni tapadni.
6/9 anonim válasza:
Kerdezo ird meg legyszi a teszt eredmenyet! Drukkolok!
7/9 anonim válasza:
Nekem pedig pont,hogy sok krémes fehér folyás volt menszi helyett mindhárom gyerekemmel! Égyébként sose ! Drukkolok :)
8/9 anonim válasza:
Én a helyedben nem várnék, tuti hogy már kimutatja a teszt. Nekem is bő fehér folyásom volt. Ez volt az első jel.
9/9 anonim válasza:
Azért nem várnék a tesztel mert ha pozitív akkor kéne progipótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!