Szerintetek lehetek terhes?
6 év után abba hagytam a fogamzásgátlót. Utoljára máj 12.én volt meg. Elvileg 25-26.felé volt peteérésem és mivel nagyon szeretnénk a babát 20.- 30. Minden második nap együtt volnunk a párommal.
Legközelebb 9.én kellene megjönie de a mai napon begörcsölt a hasam mint ha megjönne de semmi. Pár napja a mellbimbóm annyira fáj hogy alig birok hozzá érni a fürdés kész rémálom.
Nem szeretnék az a fajta nő lenni aki rágörcsöl a dolgokra és mindjárt tesztel mert tudom még értelme nem lenne. Csak véleményetekre lennék kíváncsi hogy szerintetek mi lehet vagy járt- valaki hasonló helyzetben?
Szerintem MINDEKEPP tesztelj egyet amint tudsz venni
( Facelle tesztet nagyon ajánlom , x epilt nem , nekem az semmi sem mutatott ugyanaznap délután Facelle teljesen pozitiv volt )
Szerintem korai tesztelni a nemvárt előtti napon. Tudom, hogy sokaknak kimutatta már akár 4 nappal előtte is, nekem soha. Viszont nagyon rossz látni egy negatív tesztet, ha nagyon szeretnéd a babát.
Véleményem szerint várd meg a nemvárt napját, és akkor tesztelj. És ne keseredj el akkor sem, ha az negatív, mert nem biztos, hogy pont középidőben volt az ovu (ha nem tudod a pontos időpontot).
Nálam most ugyanez van, de annyi hónap van már mögöttem, amikor éreztem a "tüneteket", de nem volt baba, hogy nem merek hinni egyelőre. Most az az új, hogy a mellbimbóm fáj, érzékeny nagyon, ahogy Te írtad, de a mellem nem feszül annyira, mint amikor meg akar jönni. Én holnapra nem várom. Sajnos már teszteltem is tegnap, negatív lett, de amíg nem jön meg, van remény.
Szurkolok!
Sajnos megjött :(
Talán jövő hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!