Túlparázom? A teherbeesés azt jelenti, hogy nagy eséllyel valóban gyerekem lesz?
Negyedik gyerekemmel vagyok terhes jelenleg, és akkor volt pozitív tesztem, amikor terhes lettem. Volt kb. 2-3 kémiai terhességem, de olyankor pár napot késett, ha nem ismerném ennyire a szervezetem, lehet hogy fel sem tűntek volna.
Szóval csak akkor teszteltem pozitívat, amikor terhes is maradtam. Szerintem itt tényleg több a rossz, mint a jó hír...
Szia. Sokan azért járnak ide mert hónapok-évek óta próbálnak teherbe esni és kétségbe esetten keresik a válaszokat a problémáikra amivel semmi gond nincs. Én is 1 évig itt dekkoltam és vártam a választ a különböző bajaimra (hormon problémák), sokan segítettek is.
Attól, hogy itt 1000 kérdezőből 900-nak volt már vetélése, problémája, az még nem azt jelenti hogy mindenkinek vannak bajai. Nekem a környezetemben csak olyan anyuka (kismama) van akinek probléma mentes a terhessége, egészséges a babája, nem volt vetélése.
Ne olvasgass ennyi mindent, feleslegesen paráztatod magad.
Kb. 75%, az szerintem nagy esély.
Én is túl vagyok már a legrosszabbon is , amit egy terhes nővel megtörténhetett, mégis igyekeznék optimista lenni egy pozitív teszt láttán.
egyébként soha nem egy fórum által levonni a konzekvenciát, hiszen senki nem kér segítséget ahhoz, hogy ha minden rendben.
ha elvetél, akkor kérdez, ha rossz a házassága, akkor kérdez, ha bajt érez, akkor kérdez.
ha problémamentes a terhessége, márpedig ez a nagy átlag, hiszen kihaltunk volna már ha mindenki elvetélne, akkor mégis miért kérdezne ezzel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!