Eres cicik, étvágy meg novekedese, lehet terhesség?
10 es vagyok...
Úhh hogy bírod ki hogy nem tesztelsz ? én már tuti nem birnám. bár most én is leálltam vele. barnás maszat van a tisztasági betéten... tehát ha ez nem fog változni és nem jön meg rendesen, akkor hétvégén ismét teszt, jövőhéten doki.
vannak tüneteid ?
Szia !
10-es vagyok !
Na mi a szitu nálad ?
Nálam erősödik végre a teszt és van ilyen minimális pecsételő vérzésem . :( nem tudom mi lesz .
Dokimmal már beszéltem mondta hogy amig pecsételő és nincs görcs addig talán nem lehet gáz... lehet hogy a mensi előtti alkalmak egyikéből foganhatott... és így valamennyi nyálkahártya levált a szokásos időben !
Így azt mondta dokim legyek türelemmel, 2-3 nap múlva teszteljek, ha erősödik az jó jel. Jövőhét szerdára egyébként kaptam időpontot, tehát legkésőbb akkor kiderül.
Viszont émelygek mint állat, nem bírok enni sem egésznap. Kávé sem megy... fel vagyok puffadva.
úgyhogy eddig ennyi a szitu nálam !
Nálad ? Teszteltél ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!