Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eres cicik, étvágy meg noveked...

Eres cicik, étvágy meg novekedese, lehet terhesség?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 14.dpon ma lenne a nem vart napja. 2napja eszre vettem cicimen eresedett, etvagyam megnott azis 2napja. sokat jàrok pisilni 3napja.Holnap tesztelek. Kivancsi vagyok valaki ebben a cipobem jar-e ? Vagy tapasztalt-e ilyet terhesseg kezdetekor.? Eddig semmi jelét nem tapasztalom annak, hogy megjönne.
2016. jún. 2. 12:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

10 es vagyok...

Úhh hogy bírod ki hogy nem tesztelsz ? én már tuti nem birnám. bár most én is leálltam vele. barnás maszat van a tisztasági betéten... tehát ha ez nem fog változni és nem jön meg rendesen, akkor hétvégén ismét teszt, jövőhéten doki.

vannak tüneteid ?

2016. jún. 7. 09:16
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen orvosnak mindenféleképpen làtnia kell Téged :) de ha mar halvany pozi tesztjeid voltak akkor nem.potyara :) biztos babàs vagy  nekem jobb il. Bal petefészek körüli szurka és hatalmas étvàgy 😀 néha enyhe menzesz görcsök, de nagyon enyhék . Ennyi. Màst nem tudok tenni csak vàrni. És tiürelmesnek lenni :)
2016. jún. 7. 09:39
 23/25 A kérdező kommentje:
Ja és még mindig sűrűn kell pisilnem 😁 megvagyok lepődve magamon 😀
2016. jún. 7. 09:41
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia !

10-es vagyok !

Na mi a szitu nálad ?

Nálam erősödik végre a teszt és van ilyen minimális pecsételő vérzésem . :( nem tudom mi lesz .

Dokimmal már beszéltem mondta hogy amig pecsételő és nincs görcs addig talán nem lehet gáz... lehet hogy a mensi előtti alkalmak egyikéből foganhatott... és így valamennyi nyálkahártya levált a szokásos időben !

Így azt mondta dokim legyek türelemmel, 2-3 nap múlva teszteljek, ha erősödik az jó jel. Jövőhét szerdára egyébként kaptam időpontot, tehát legkésőbb akkor kiderül.

Viszont émelygek mint állat, nem bírok enni sem egésznap. Kávé sem megy... fel vagyok puffadva.

úgyhogy eddig ennyi a szitu nálam !

Nálad ? Teszteltél ???

2016. jún. 8. 16:30
 25/25 A kérdező kommentje:
Nagyon remelem akkor, hogy baba lesz es minden rendben lesz veled/tek :) nekem is lett egy nagyon halvany pozim :/ de ennyi keses utan eppen latszik. :(
2016. jún. 9. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!