Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eres cicik, étvágy meg noveked...

Eres cicik, étvágy meg novekedese, lehet terhesség?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 14.dpon ma lenne a nem vart napja. 2napja eszre vettem cicimen eresedett, etvagyam megnott azis 2napja. sokat jàrok pisilni 3napja.Holnap tesztelek. Kivancsi vagyok valaki ebben a cipobem jar-e ? Vagy tapasztalt-e ilyet terhesseg kezdetekor.? Eddig semmi jelét nem tapasztalom annak, hogy megjönne.
2016. jún. 2. 12:19
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Rendben akkor holnap délutàn talàlkozunk itt :) remélem lesz kis picikéd Neked és Nekem is :)
2016. jún. 2. 13:16
 12/25 anonim ***** válasza:
bármi lehet még.
2016. jún. 2. 14:07
 13/25 anonim ***** válasza:
Hat vagy baba vagy hormon túltengés.. Drukkolok :)!
2016. jún. 2. 14:23
 14/25 A kérdező kommentje:
Remélem baba  ilyen nem fordult velem elő eddig :)
2016. jún. 2. 14:42
 15/25 A kérdező kommentje:
Na mi lett a teszt eredménye 10-es vàlaszolo? :) én még ezutàn megyek majd tesztért :) de mensinek semmi jele eddig :)
2016. jún. 3. 10:57
 16/25 anonim ***** válasza:

SZia !

10-es válaszoló vagyok.

Hát csináltam tesztet, ugyanolyan haloványka... viszont, vannak tüneteim ... tökre felvagyok puffadva, a kedvenc kajámat amit imádok... hát az most egyáltalán nem esett ma jól. mensi jele sincs. Így nagyon drukkolok magamnak és neked is. Írj majd hogy mi lett a teszt eredményed. Amint tudok én is fogok írni !!!

2016. jún. 3. 14:09
 17/25 A kérdező kommentje:
Rendben van még a mai nap folyamàn irok :) nagyon drukkolok Neked :) ha halvàny akkor is pozitiv :)
2016. jún. 3. 14:17
 18/25 anonim ***** válasza:

Igen , a halvány is pozitiv ... Csak en akkor nyugodnek meg igazán ha olyan igazán erős pozitívom lenne !

Írok mindenképp , irj te is !

10-es válaszoló vagyok !

2016. jún. 3. 22:37
 19/25 anonim ***** válasza:

Szia !

Hát én nálam még mindig halvány, bár erősödött valamennyit, viszont ma reggelre volt egy kis barnás valami, tehát lehet hogy ebből mensi lesz. Görcsölt is a hasam , viszont az azóta már elmúlt... ami azért érdekes, mert nekem az első nap majd leszakad a hasam , derekam. Most ez nincssen, mert el is mult.

Nálad mi a helyzet kedves kérdező ???

10-es voltam !

2016. jún. 6. 10:17
 20/25 A kérdező kommentje:
Eddig még nem jött meg :) viszont teszthez nem.jutottam még :/
2016. jún. 7. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!