Milyen tunet jellemzo menzi elott 3 nappal, ha sikerult a baba?
Szia én is pcos-s vagyok! Mi is áprilistól próbálkozunk, abból egyszer sikerült de elvetéltem, gondolom a pco miatt.
Azóta rendszertelen a menzim és nem tudom hogy mikor kéne megjönnie. De a hasszurkát éreztem és azóta van ilyen tojásfehérje folyásom (kb 1 hete). Nálam 1 hónapja diagnosztizálták a pcot így nem szedek még rá semmit csak aloés termékeket iszom. De azért reménykedem hogy hátha sikerül a babóka!
Nagyon szorítok Neked és LÉGYSZÍ írd meg hogy mi lett, így legalább egy kis reményt kapok, hogy igen, a pcos-seknek is lehet babájuk!
Egy babára vágyó!
Milyen fura, nekem is picit krémes, hol tojásfehérjés folyásom van, de nem átlátszó hanem inkább fehéres, áttetsző. Mi március óta próbálkozunk, de kezdem feladni a dolgot. :-( Nekem még 3-4 napom van hátra.
Nekem a mellem nem kifejezetten érzékeny, viszont a hasam fájdogál ahogy mindig is szokott. De most mégis más valami.
Sziasztok!
Krémes folyás jó jel,mérj ébredési hőt,ha fent van és marad is a nemvárt mensi napján,tesztelj!
pcos.hu,érdemes megnéznetek! Szerintem a Duphastonnal nem sokra mentek. Endokrinológusnál voltatok? Terhelésés cukor?
Sok sikert!
Nekem 5 napja kellett volna megjönnie a mensimnek, de semmi, csak ilyen krémes fehéres folyásom van. A hasam alja néha úgy szurkál, mintha "valaki csípkedné" Tegnap csináltam egy tesztet , sajna negatív lett, de attól még lehetek terhes. A beágyazódás szerintem még folyamatban van nálam.Fáj a mellbimbóm , alig lehet hozzáérni...
Hozzáteszem, hogy egy éve próbálkozunk a párommal és nem sikerült eddig. Egy hónapja kezdtem el inni az aloe vera gélt és most lehet csoda történt....:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!