Ma vagyok a 12 dpo szerintetek tényleg megbízható ez a teszt?
Alig vártam hogy tesztelhesek tudom a menstruáció napján kellett volna de van egy pár tünetem, így hát ma a 12 dpo reggeli pisiből teszteltem egy kazettás facelle teszttel, és egy halvány pozitív lett az eredményem, nem olyan erősen pozitív de látta a férjem is. Annyira izgulok és szeretnék babát már azt sem tudom hogy ez a teszt márka megbízható?
Eddig gyógyszertárban vettem tesztet.
A facelle tesztet a rossmanban vettem.
szia !
képet nem tudsz feltenni ?
Ha látszik a második vonal és rozsaszín , nem pedig szürke vagy fehér, akkor igen minden valószínűséggel babóca.
A facelle az olyan egyedüli teszt ami még sosem adott kétségre okot.
Mindig egyértelmű volt, és sosem csapott be.
Nem úgy mint pl. az xepil, ami többször is kiadott egy halvány sejtető vonalat... (baba persze nem volt)
Köszi a választ és gratulálunk kismama. Esetleg az nem baj ha halvány? 12 dpo ilyenek kell lennie?
Képet nem szeretnék fel tenni bocsánat.
Ha túl híg volt a vizeleted, akkor lehetett negatív. Gondolom elmentél pisilni reggel is előtte nem sokkal.
Reggel csinálj első vizeletből. (legalább 6 órát ne pisilj előtte)
Ilyen korán még nagyon számít, hogy mennyire érzékeny tesztet használsz. Tök mindegy, mi van rájuk írva, a facelle 25-ösnek van jelölve, mégis jóval érzékenyebb. Az általad említett márkát nem ismerem. Vedd úgy, hogy pozitív! :) A nemvárt napján vagy utána egy-két nappal már nekem mindegy volt, milyen tesztem volt éppen itthon, mert mindegyik egyértelmű pozitív volt, ha terhes voltam.
Tesztelj 2 nap múlva, biztosan erősödni fog! Ne aggódj! Szurkolunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!